Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits

  Filters
  Filters

  Heren Wetsuit

  Heb jij een nieuwe heren wetsuit nodig? Bij Hart Beach hebben wij diverse merken en binnen deze merken alle soorten wetsuit. Niet vaak vind je een multibrand surfshop met zo veel keuze. Wij hebben wetsuits van Quiksilver, Rip Curl, Hurley, O'Neill, Vissla, Cskins en Xcel. Binnen de merken hebben we nog diverse klasses wetsuits, zodat er voor iedereen een leuk pakje tussen zit.

  Waar moet ik op letten?

  De belangrijkste punt waar je op moet letten bij het aanschaffen van een wetsuit is de dikte. Op de mouw van een wetsuit kun je wat cijfertjes vinden zoals bijvoorbeeld 3/2 of 4/3. De cijfers geven de dikte aan van het wetsuit. Dus 3/2 staat voor een dikte van 3mm neopreen aan het lichaam en 2mm neopreen aan de armen. De armen zijn altijd wat dunner omdat deze minder snel koud worden en wat extra flexibiliteit voor de armen geven.

  De Diktes

  Een 2mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 20 graden.
  Een 3mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 16 graden.
  Een 4mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 12 graden.
  Een 5mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 6 graden.
  Een 6mm wetsuit is geschikt voor temperaturen onder de 6 graden.

  Als je nog meer vragen hebt dan mag je ons altijd bellen of mailen naar shop@hartbeach.nl

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.