Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits ONeill

  Filters
  Filters
  ONeill Psycho Tech 7mm Mittens
  € 55,95 voor € 33,57
  ONeill hyperfreak 2/1.5mm shorty
  € 126,95 voor € 114,26
  ONeill Psycho Tech 5mm Lobster Gloves
  € 52,95 voor € 31,77
  ONeill Girls Epic 4/3 Backzip Wetsuit
  € 154,95 voor € 92,97

  O'Neill Wetsuits

  JACK O'NEILL OPENDE DE EERSTE SURF WINKEL IN AMERICA IN 1952 UIT EEN GARAGE IN SAN FRANCISCO. HIJ BEGON MET HET SHAPEN EN VERKOPEN VAN SURFPLANKEN EN EXPERIMENTEERDE MET GEÏSOLEERDE SURFVESTEN OM SESSIES IN DE KOUDE WATEREN VAN NOORD-CALIFORNIË TE VERLENGEN. DEZE EXPERIMENTEN LIJDE TOT DE UITVINDING VAN DE SURF WETSUIT, EEN UITVINDING VAN JACK O'NEILL DIE DE SURF WERELD VOOR ALTIJD VERANDERDE. DE WINKEL WERD VERPLAATST NAAR SANTA CRUZ EN JACK GING FOCUSSEN OP HET GROEIEN VAN ZIJN WETSUIT BEDRIJF. 

  DE SURF-WINKEL WERD SNEL EEN LOKALE ONTMOETINGSPLAATS EN HET AANTAL SURFERS BEGON TE GROEIEN.ONEILL BEGON MET HET SPONSOREN VAN SURFERS EN SHAPERS EN DE WETSUIT VERKOOP GROEIDE HEEL SNEL. SNEL ONTWIKKELDE JACK NIEUWE WETSUITS MET LANGE EN KORTE MOUWEN ZODAT SURFERS STEEDS LANGER IN HET WATER KONDEN BLIJVEN.  

  DOOR JACK'S ONTWIKKELINGEN KONDEN DE SURFERS UIT CALIFORNIA AL SNEL HET HELE JAAR DOOR SURFEN. DE ONTWIKKELING VAN DE WETSUITS GING SNEL VOORUIT EN DE EERSTE SURFERS AAN DE OOST KUST EN IN CANADA KONDEN IN DE KOUDE MAANDEN GAAN SURFEN MET EEN ONEILL WETSUIT. ONEILL VERHUISDE NAAR 41ST STREET EN HUURDE DIVERSE MENSEN IN. HET EERSTE WETSUIT BEDRIJF WAS GEBOREN.

  IN 1980 WERD DE SURF-WINKEL VAN JACK O'NEILL EEN INTERNATIONAL BEDRIJF, EN DOMINEERDE DE WETSUIT EN SURF LIFESTYLE MARKT. TOT VANDAAG IS O'NEILL EEN VAN DE BESTE EN MEEST INNOVATIEVE WETSUIT EN SURF LIFESTYLE MERKEN TER WERELD!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.