Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits Rip Curl

  Filters
  Filters
  Rip Curl G BOMB 1.5mm LONG JANE
  € 169,99 voor € 101,99
  Rip Curl F-Bomb 5 mm Hidden Split Toe
  € 99,99 voor € 59,99
  Rip Curl F-Bomb 7 mm Round Toe
  € 99,99 voor € 59,99
  Rip Curl GIRLS 0-6 L/SL SURFSUIT Kids
  € 39,99 voor € 23,99

  Rip Curl Wetsuits

  Rip Curl surf-wetsuits worden over de hele wereld erkend voor superieure surf-wetsuittechnologie en bieden premium duurzaamheid, comfort en innovatie. Kies uit een breed scala aan wetsuits voor mannen en vrouwen, rashguards, booties en meer.

  Warm water, koud water en alles daar tussenin. Rip Curl's ongelooflijke reeks wetsuits voor dames, heren en kids is ontworpen om comfortabel te blijven in elk water. Rip Curl's toonaangevende collectie biedt ongelovelijke warmte, stretch en flexibiliteit, en is toonaangevend op het gebied van innovatie en kwaliteit. 

  The Search is de drijvende kracht achter hun vooruitgang en visie. Zo wil Rip Curl zijn team riders de best mogelijke wetsuits en accessoires geven als ze ergens op de aarde op pad zijn om de beste omstandigheden te vinden. Rip Curl is al meer dan 30 jaar marktleider in de sector van surfen en wetsuits.  

  De Wetsuits

  Rip Curl heeft verschillende wetsuits modellen in zijn lijn. De simpelste wetsuits is de Omega. Deze pak houd je lekker warm maar heeft verder geen toeters en bellen. Daarop volgt de Aggrolite, een GBS gestikte super flexibele wetsuits met een borst rits. Het volgende model is de Dawn Patrol, gevolgd van de E-Bomb en de bekende Flashbomb wetsuit. De Flashbomb is het high-end wetsuit van Rip Curl en te gelijkertijd een van de beste wetsuits ter wereld. Volledig blind gestikt en gesealed is deze wetsuit super flexibel. Aan de binnenkant vind je overal het flash-lining een soort thermo lining voor extra comfort en warmte. De Flashbomb is het perfecte pak voor iedereen die het lekker warm wil hebben en van extra comfort houdt.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.