Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits Vissla

  Filters
  Filters

  VISSLA WETSUITS– HET VERHAAL:

  Vissla is een jong rebel brand die is opgericht in 2013. Founding father is Paul Naude, voormalige head of operations voor Billabong North America. Nadat Billabong failliet was en een overname verzoek door Paul Naude mis ging besloot hij om zijn eigen merken te openen. Deze merken zouden zich weer focussen op de core lifestyle van het surfen en niet op de doelstellingen van de shareholders van een publictly traded company.
  De gedachte hierachter is eigenlijk waar want wij (doelgroep) zijn surfers. Ons leven draait om surfen, reizen en de free spirit lifestyle. Paul Naude probeert met zijn brands weer de focus te leggen op het surfen en de belangrijkste en beste benodigdheden daarvoor.
  Zo zijn de producten met surfer’s ontwikkelt voor surfer’s en vooral hebben ze een eerlijke prijs. Maar de allerbeste manier om het merk uit te leggen, is met behulp van Paul Naude’s woorden:
  “Vissla is a brand that represents creative freedom, a forward-thinking philosophy, and a generation of creators and innovators. We embrace the modern do-it-yourself attitude within surf culture, performance surfing, and craftsmanship. This is a surf-everything and ride-anything mentality. We are creators and innovators.”
  Vissla wetsuits:
  Het merk maakt uitstekende wetsuits van een lange levensduur. Wij hebben twee modellen op voorraad. De “7 Seas” wetsuit en de “North Seas” wetsuit.
  De 7 Seas wetsuit is een zeer flexibel wetsuit die volledig met neopreen taping van de binnenkant is afgesloten. Dat betekend dat er minder water in je wetsuit komt en je het dus langer warm hebt.
  De north seas wetsuit is het high-end product. Extra liquid neopreen seals, thermo fliesje aan de binnenkant en ultra flexibel. Surf je het hele jaar in de koudste regio’s, dan is de North Seas wetsuit een lekker pakkie voor jou.
  Vissla accessoires:
  Nieuw dit seizoen zijn de accessoires. Het jong merkt heeft een fantastische lijn winter accessoires gelanceerd voor een scherpe prijs. De lijn bestaat uit:
  •lobster, 5mm gloves
  •mitten 7mm extra warm gloves
  •5mm adapted round toe boots

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.