Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  6mm

  Filters
  Filters

  6/5mm Dames Wetsuit
  Voor de echte surfgodinnen die het koude water trotseren zijn er de 6 mm wetsuits. Dit is de goede dikte om te surfen op surfspots in Scandinavië, Ierland of aan de Baltische Zee. Het kan ook een goed wetsuit als je het snel koud krijgt in een 5 mm wetsuit. Wij raden een 6 mm wetsuit aan bij een watertemperatuur van 5 graden en minder.

  Een 6 mm wetsuit komt vaak met een bevestigde cap eraan. Dit voorkomt dat er water via de nek je wetsuit in stroomt. Dat wil je graag voorkomen aangezien het koude water je sneller laat afkoelen. Neopreen heeft een isolerende werking door middel van gesloten luchtcellen. Deze luchtcellen warmen op naar jouw lichaamstemperatuur en daardoor blijf je warm. Ook blijft door middel van een cap je oren goed beschermd tegen wind en kou. De meeste warmte gaat verloren via het hoofd, handen en voeten. Als je gaat surfen in deze koude-omstandigheden heb je ook gloves en boots nodig. Hiermee blijf je extra warm.

  Wetsuit hebben veel verschillende features. Denk aan de lining, zip en naden. Al deze features dragen bij aan de warmte en comfort van het wetsuit. Je kan zo zelf bepalen wat bij jou past! Wij hebben in onze wetsuit guide alle features voor je op een rijtje gezet. Wetsuit maten gaan hetzelfde als kledingmaten. Heb jij maat 36 als kledingmaat, dan is maat 6 jouw wetsuit maat. Echter heeft elk merk wel een andere fit. Dit betekent dat niet elk merk goed aansluit op jouw lichaamsbouw. Check hier ons assortiment met o.a. de merken C-Skins en O'neill. Wij raden altijd aan om een wetsuit eerst te passen voor het aanschaffen. Wil je graag persoonlijk advies, stap dan onze surfshop binnen waar we je graag helpen. Ben je niet in de buurt van Scheveningen? Mail, whatsapp of bel naar onze medewerkers van de webshop.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.