Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  4mm

  Filters
  Filters
  Vissla NEW SEAS 4 - men Wetsuit
  € 429,00 voor € 386,10
  Vissla 7 Seas 4-3 Full Chest Zip
  € 174,50 voor € 157,05
  Buell Slant 4/3 hooded - Heren wetsuit
  € 389,99 voor € 233,99
  C-Skins Wired 4:3 Steamer
  € 459,95 voor € 413,96

  4/3mm Heren Wetsuits
  De 4/3 mm wetsuit is het beste allround wetsuit voor de Noordzee. In Nederland zul je er blij van worden tussen april en oktober. Mocht je het dan toch fris hebben, dan kan je het wetsuit altijd aankleden met wetsuits accessoires. Ook in Zuid-Europese landen zijn 4/3 mm wetsuits een goede deal voor de lagere watertemperatuur in winter. Wij raden deze dikte neopreen aan met een watertemperatuur tussen de 10 en 15 graden.

  Bij wetsuits met een dikte van 4/3 mm neopreen is het belangrijk om te letten op de pasvorm. Aangezien je in kouder water ligt moet het wetsuit goed aansluiten op jouw lichaamsbouw. Zodra het wetsuit te groot of te klein zijn zal het er voor zorgen dat je surfsessie korter word. En niemand wilt bij een goede surf eerder het water uit door kou of kramp! Weet je graag advies? Stap binnen bij onze surfshop waar wij je graag adviseren. Niet op Scheveningen? Whatsapp, mail of bel naar onze webshop medewerkers.

  Het is handig om goed te kijken welke features het wetsuit heeft. Hiermee bedoelen we welke zip, seams en lining het wetsuit heeft. Dit geeft namelijk een groot verschil in warmte en comfort. Op deze manier kun je dus ook kiezen hoeveel je wilt uitgeven aan warmte en comfort. Weet je niet precies waar je op moet letten? Check dan onze Wetsuit gids.

  Bijna alle 4/3 mm wetsuits, van o.a. de merken Rip Curl, C-Skins, Hurley en Vissla, komen zonder cap. Maar je kan ook voor kiezen om een 4/3 mm wetsuit met vaste cap te kiezen, bijvoorbeeld deze van Volcom. Dit is omdat je de meeste warmte verliest via je hoofd, handen en voeten. Om extra warmte te behouden kan je altijd voor kiezen om een cap, gloves, en schoentjes aan te schaffen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.