Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  6mm

  Filters
  Filters

  6/5mm Heren Wetsuits
  Voor de absolute koud water strijders zijn er wetsuits met een dikte van 6 mm neopreen. In dik neopreen zit er grote gesloten luchtcellen. Deze luchtcellen houden jouw lichaamswarmte vast op een isolerende manier. Hierdoor blijf je langer warm in het koude water. Het is niet de bedoeling dat je droog blijft in een wetsuit. Het heeft de functie dat een dun laagje water tussen het wetsuit en lichaam word warmgehouden. 6 mm wetsuits zijn vooral geschikt voor watertemperaturen onder de 5 graden. Denk aan de surfspots in Scandinavië, Ierland of in de Baltische zee.

  Alle 6 mm wetsuits komen met een cap die bevestigd zit aan het wetsuit. Met deze cap behoud je de lichaamswarmte die je anders via je hoofd verliest. Ook blijven je oren goed beschermt tegen de koude wind. Kijk eens naar de 6 mm wetsuits van o.a. de merken O'Neill en Vissla. Een cap dat vast zit aan het wetsuit zorgt er ook voor dat er minder water het wetsuit in stroomt. Om te zorgen dat jij zo lang mogelijk door kan surfen zijn de wetsuits ook voorzien van een voering, getapete of gesealde naden en/of single lined neopreen. Wil je alle verschillende features weten? Kijk dan naar onze wetsuit gids waar wij alles uitleggen! Heb je liever persoonlijk advies? Stap dan onze surfshop binnen waar onze surfexperts je graag verder helpen. Mocht je niet in de buurt zijn dan kan je altijd whatsappen, mailen of bellen naar onze webshop.

  Het is belangrijk om je goed warm te houden om onderkoeling te voorkomen. Aangezien je de meeste lichaamswarmte verliest via je hoofd, handen en voeten. Het is dus zeker aan te raden om deze aan te schaffen zodra je gaat surfen in water rond het nulpunt. Check hier ons aanbod aan gloves en boots voor bij je 6 mm wetsuit.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.