Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hartbeach Events

  Uitjes op het strand

  Heel het jaar door organiseren wij met veel plezier de meest uiteenlopende uitjes op het strand. Bekijk ons hele aanbod in onze nieuwe events brochure!

  Download brochure

  Hart Beach events

  Er valt altijd wel iets te vieren, zeker op het strand! Daarom organiseren wij, naast de leukste uitjes voor bedrijven en particulieren, ook eigen Hart Beach events. In onze agenda vind je alle actuele events die wij de komende tijd gepland hebben. Ben je op zoek naar tips voor Scheveningen, dan kun je altijd deze pagina bekijken of ons op social media volgen.

  Feestdagen

  Ons Surfrestaurant is heel het jaar door open. De nationale feestdagen kun je bij Hart Beach dus gewoon met je voeten in het zand vieren. Zo stellen wij tijdens Pasen en Kerst een uitgebreid ontbijtbuffet samen, kun je Koningsdag op het strand vertoeven en duiken we ieder jaar op 1 januari met een kleine kater het nieuwe jaar in tijdens New Years Surf. Indien van toepassing, vind je in het event een inschrijfformulier waarmee je jezelf kan inschrijven voor het event zodat jij zeker weet dat jij er bij bent.

  Feestdagen waarop je een tof Hart Beach event kunt verwachten:
  • Nieuwjaarsdag
  • Pasen
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Sinterklaas
  • Kerst

  Tips Scheveningen

  Naast de evenementen op de feestdagen, organiseren we ook jaarlijks leuke feestjes, sportieve dagen en kennismakings middagen op het strand. Deze plannen we zo ver mogelijk van te voren in, maar soms ontstaan deze ook spontaan omdat de weersvoorspelling er goed uit ziet. ‘S zomers hebben we onder andere een Open Air Bioscoop, ROXY Fitness events en ‘s winters lekkere (gratis) feestjes en spontane avondjes vol muziek en gezelligheid. Partys zoals je die van Hart Beach gewend bent. Wil je zeker zijn dat je geen te gekke events mist, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of houd onze Facebook events in de gaten

  Aankomende evenementen

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.