Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hartbeach Events

  Uitjes op het strand

  Heel het jaar door organiseren wij met veel plezier de meest uiteenlopende uitjes op het strand. Bekijk ons hele aanbod in onze nieuwe events brochure!

  Download brochure

  Hart Beach events

  Er valt altijd wel iets te vieren, zeker op het strand! Daarom organiseren wij, naast de leukste uitjes voor bedrijven en particulieren, ook eigen Hart Beach events. In onze agenda vind je alle actuele events die wij de komende tijd gepland hebben. Ben je op zoek naar tips voor Scheveningen, dan kun je altijd deze pagina bekijken of ons op social media volgen.

  Feestdagen

  Ons Surfrestaurant is heel het jaar door open. De nationale feestdagen kun je bij Hart Beach dus gewoon met je voeten in het zand vieren. Zo stellen wij tijdens Pasen en Kerst een uitgebreid ontbijtbuffet samen, kun je Koningsdag op het strand vertoeven en duiken we ieder jaar op 1 januari met een kleine kater het nieuwe jaar in tijdens New Years Surf. Indien van toepassing, vind je in het event een inschrijfformulier waarmee je jezelf kan inschrijven voor het event zodat jij zeker weet dat jij er bij bent.

  Feestdagen waarop je een tof Hart Beach event kunt verwachten:
  • Nieuwjaarsdag
  • Pasen
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Sinterklaas
  • Kerst

  Tips Scheveningen

  Naast de evenementen op de feestdagen, organiseren we ook jaarlijks leuke feestjes, sportieve dagen en kennismakings middagen op het strand. Deze plannen we zo ver mogelijk van te voren in, maar soms ontstaan deze ook spontaan omdat de weersvoorspelling er goed uit ziet. ‘S zomers hebben we onder andere een Open Air Bioscoop, ROXY Fitness events en ‘s winters lekkere (gratis) feestjes en spontane avondjes vol muziek en gezelligheid. Partys zoals je die van Hart Beach gewend bent. Wil je zeker zijn dat je geen te gekke events mist, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of houd onze Facebook events in de gaten

  Aankomende evenementen

  Nieuw Jaars Surf 2019

  -
  Nieuw Jaars Surf 2019
  Niets lekkerders dan het nieuwe jaar in duiken met een surfboard in je hand en uitzicht op onze Noordzee!
  Meer informatie

  Kerst ontbijt & lunch 2018

  -
  Kerst ontbijt & lunch 2018
  Zoals ieder jaar kun je ook 2018 weer genieten van een uitgebreid, gezellig kerstbuffet op 1e en 2e kerstdag. Wacht niet te lang met reserveren, we zitten altijd in rap tempo vol!
  Meer informatie

  Surfing Santa's 2018

  -
  Surfing Santa's 2018
  Op zaterdag 15 december organiseren Hart Beach & Quiksilver weer het populaire Surfin’ Santas Event. Een surf event waarbij meer dan 100 topsurfers verkleed als Santa Claus tegelijk gaan surfen. Doe je mee aan het wereldrecord?!
  Meer informatie

  Sinterklaas 2018

  -
  Sinterklaas 2018
  Ook dit jaar slaat Sint ons strand paviljoen niet over! 2 december verwelkomen wij bij Hart Beach de goedheiligman, piet en Americo, kom je ook?
  Meer informatie

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.