Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Feestje vieren op het strand van Scheveningen

  Feestje vieren op het strand van Scheveningen

  Iets te vieren met vrienden, familie of collega's?


  Hart Beach is de ideale locatie om jouw feestje te vieren op het strand van Scheveningen. Gerund door familie en het mag vanzelfsprekend zijn dat iedereen bij ons welkom is.
  Vier bij ons een verjaardag, een huwelijksfeest, een teamuitje of een diner met vrienden aan een gedekte tafel met verse bloemen. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee! Er is van alles mogelijk bij Hart Beach!

  Samen eten is altijd fijn en we bieden diverse mogelijkheden aan. Denk aan uitgebreide brunches, lunches, borrel of een BBQ met alles erop en eraan. In de koudere maanden als we de grootste drukte van de zomer achter ons kunnen laten verandert onze kaart. We bieden voor groepen wisselende menu’s aan of een 5-gangen tasting menu naast onze vertrouwde BBQ.

  Een extra dimensie geven aan jouw feestje op het strand? Dat kan door middel van een van onze activiteiten aangepast aan jouw gezelschap. Of huur via een ons een band of DJ in en dans met je voeten in het zand. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  events@hartbeach.nl

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.