Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Skateboard

  Filters
  Filters

  Skateboard 

  Skateboards zijn in de roots verbonden met het surfen en is terug te traceren naar Hawaii en California in de jaren 60. Een groep surfers besloot in die tijd toch maar het asfalt te ‘surfen’ tijdens de flat days. Je kan het je nu niet meer voorstellen, maar ze stonden toch echt op een shortboard met metalen wielen eronder gemonteerd.

  Het skateboard dat we vandaag de dag kennen heeft nog maar weinig weg van een surfplank en heeft zich ontwikkeld naar een compleet eigen sport. Waar het voorheen veel gezien werd als een sport voor de underdogs heeft het zich toch opgewerkt naar een Olympische discipline, wat de populariteit toch maar aangeeft! Maar, onderschat het skateboarden niet. Dit is de sport die letterlijk met vallen en opstaan gaat en wordt dan ook meer gezien als een lifestyle. Skateboarden wordt vooral gedaan op straat maar ook in bowls en indoorparken.

  Een complete deck is aan te raden voor beginners omdat het prijs-kwaliteit vriendelijk is wanneer jij je eerste tricks wilt gaan oefenen. Een complete deck betekent dat je in één keer je deck, trucks en wieltjes aanschaft. In onze collectie vind je veelal complete skateboard decks van bekende merken in de skate scene zoals Globe, Santa Cruz en Element.

  Ben jij nou helemaal stoked geworden om ook te gaan skateboarden, maar vind je het toch nog spannend om alleen te beginnen. Check dan hier onze skatelessen waarmee we je graag willen helpen je eerste meter te rollen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.