Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Accessoires

  Filters
  Filters

  Surf Accessoires

  Hier vind je alle surf accessoires om je surfsessie nog chiller te maken! Zo hebben wij veel verschillende soorten surf racks om je board makkelijk naar het strand te vervoeren. Zo heeft Northcore speciale racks die te monteren zijn aan je fiets of scooter. Ga je toch liever met de auto, maar past je board niet in de auto? Check dan de Soft Racks van Creatures en FCS.

  In Nederland is het water vaak koud. Buiten een warm wetsuit, handschoenen en schoentjes, is het ook belangrijk om je oren goed te beschermen. Als je namelijk vaak en lang in koud water ligt gaan je oren meer kraakbeen aanmaken om je trommelvlies te beschermen. Dit heet een surfersoor en dit wil je liever voorkomen dan genezen. Gelukkig bestaan er speciale oordopjes die je oren beschermen tegen koud water, een onmisbare surf accessoire in koud water. Kijk bijvoorbeeld naar de oordopjes van Surf Ears of Wavy Ocean. Zo ga je helemaal beschermd het water in!

  Een ander onmisbare accessoire voor elke surfer is zonnebrand. Zelfs in Nederland kan de zon erg sterk zijn. Dit is helemaal belangrijk als je in het water ligt. Hart Beach heeft verschillende zonnebrand merken zoals Island Tribe, Byron Bay en Naïf. Als de zon erg sterk is, kun je dit hiernaast ook een zink zonnebrand gebruiken op je gezicht. De zink stick van SeventyOne beschermt optimaal en komt ook nog eens in leuke kleuren. Wil je liever zonnebrand dat natuurlijk afbreekbaar is? Dan heeft Green Bush een zonnebrand die goed is voor mens en natuur.


  Cracks en dings zijn helaas niet altijd te voorkomen. Hart Beach heeft een ruim assortiment aan surf repair accessoires die je helpen je board weer helemaal op te lappen. Wanneer je snel het water in wilt gaan, kijk dan naar producten van Ding All. Als je meer tijd hebt, kies dan voor een Epoxy of Polyester repair kit. Let goed op, epoxy repair kits kun je gebruiken op epoxy én polyester boards maar polyester repair kits alleen op polyester boards.


  Kom je er niet uit of wil je graag meer weten over onze surf accessoires? Dan kun je ons bereiken via de telefoon, mail, WhatsApp of live chat. Ook ben je altijd welkom bij ons in de surfshop.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.