Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits C-Skins

  Filters
  Filters
  C-Skins - Session 2mm Cap - Surf Hood
  € 32,00 voor € 19,20
  C-Skins - Legend 2.5mm - Surf Hood
  € 39,99 voor € 23,99
  C-Skins - Wired+ 3mm Hood - Surf Cap
  € 64,95 voor € 38,97
  C-Skins Session 3/2 springsuit CZ
  € 209,95 voor € 188,96
  C-Skins Wired 4:3 Steamer
  € 459,95 voor € 413,96

  C-Skins Wetsuit

  C-Skins wetsuits is een wetsuitbedrijf, geïnspireerd door de rusteloze geest van de zee. Alles wat zij doen, gaat erom dat je er bent om het te ervaren. Hun ethos combineert passie met innovatie; hun producten zijn gemaakt van de allernieuwste technologie en meedogenloze creativiteit. Ze verleggen voortdurend de grenzen van het ontwerp en de materialen van het wetsuit, zodat jij je eigen grenzen in het water kunt verleggen. Als je c-skins draagt, weet je dat je 45 jaar ervaring en commitment aan hebt! 

  Hun enige focus is het ontwikkelen van innovatieve neopreen producten die warmte, pasvorm, flexibiliteit en duurzaamheid bieden en jouw tijd in het water maximaliseren. Hun passie is om je te helpen meer tijd aan jezelf te besteden.

  C-Skins is ontstaan ​​uit de liefde voor de zee en de levensstijl die het ons geeft. Alles wat ze doen, gaat erom dat je er bent om het te ervaren.

  Hun wetsuits zijn gemaakt van geavanceerde technologie en rusteloze creativiteit. Ze zijn constant bezig met vernieuwen, verstoren en experimenteren. Ze verleggen de grenzen van het ontwerp en de materialen van het wetsuit, zodat jij je eigen grenzen in het water kunt verleggen.

  Hotwired

  De ultieme visie voor een wetsuit zonder compromissen. Alle nieuwste innovaties op het gebied van C-skins, zoals de Wrap Around Mesh-bekleding voor 360 graden verdediging bij de zwaarste winden, Dryknit-voering van borst tot knie voor ultieme warmte en stiksteekloze Power Seam-constructie voor een stevige waterdichte naad. De HotWired is het ultieme wapen voor de serieuze koudwaterlader.

  De Hotwired is C-Skins high end wetsuit. Maar de andere modellen zoals de Wired, de Re-wired, de Session of de Legend zijn van uitstekende kwaliteit en zullen je surfplezier vergroten.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.