Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Op deze pagina vind je alle ins & outs van de Hart Beach Surfcamps. We zullen beginnen met wat algemene informatie over de surfcamps en eindigen met de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog andere vragen hebben aarzel dan niet om de surfschool te mailen of bellen!

  Hart Beach is het hele jaar geopend. We bieden in veel vakanties meerdere daagse surfcamps aan voor Grommets (6 t/m 12 jaar) en Young Guns (12 t/m 16 jaar).
  Ook hebben we op een aantal feestdagen eendaagse surfcamps voor Grommets.

  Hart Beach Quiksilver Surfschool is gevestigd op het Scheveningse strand. We zijn tijdens het camp voornamelijk te vinden op het strand en op een stuk van ons terras achter de surfschool en naast het restaurant. Er zijn toiletten, warme douches, gescheiden kleedruimtes, een beschutte binnenplek en bakken waar kids hun tassen in kunnen leggen.

  Begin- & Eindtijd

  Grommets
  09:00 – 09:30 Brengen
  16:30 - 17:00 Ophalen

  *Op woensdag & zaterdag hebben we een diploma uitreiking en BBQ vanaf 17:00. Dit is inbegrepen bij het Grommet surfcamp. Broertjes, zusjes, vriendjes & vriendinnetjes kunnen zich op de eerste dag van het surfcamp ook aanmelden, mits het weer het toelaat. De grommets die vijf dagen komen surfen ontvangen op woensdag al de diploma en gaan nog twee extra dagen hun surf skills verbeteren in een nieuwe samengestelde groep.

  Young Guns
  10:00 Verzamelen
  17:00/17:30 Klaar

  Prijzen

  Grommets
  1 dag = €75,- (feestdagen, niet mogelijk in zomervakantie)
  3 dagen = €199,-
  5 dagen = €325,-

  Young Guns

  5 dagen = €325,-

  De betaling van het surfcamp moet voor aanvang zijn betaald. Daarnaast vragen wij je om per kind een ‘waiver’ online te tekenen. Dit zijn de algemene voorwaarden van de Surfschool.

  Wat zit er in het surfcamp inbegrepen?
  • Dagelijks materiaalgebruik (surfboard & wetsuit)
  • Surflessen
  • Begeleiding gedurende het hele camp
  • Tussendoortjes en drinken
  • Dagelijks wisselende gezonde lunch
  • Overige activiteiten (beachgames, skaten, indoboarden)
  • Quiksilver Hart Beach armbandje & T-shirt
  • Grommets: BBQ op woensdag of zaterdag vanaf 17:00

  Wat moet je meenemen?
  • Zwemkleding & handdoek
  • Extra t-shirt
  • Warme trui en een paar sokken
  • Schoenen (voor skate-longboarden)
  • Eigen Bidon/drinkfles
  • Big Smile :-)!

  Surfcamps tijdens de corona crisis
  We zijn ons bewust van de ernst van het corona virus. Aan de hand van de recente richtlijnen van het RIVM nemen wij maatregelen om het voor de kids, de ouders en de medewerkers van Hart Beach veilig en hygiënisch te houden.
  Twijfel je of het wel een goed idee is om je kind mee te laten doen omdat hij/zij verkouden is of iemand bij jullie thuis. Bel ons dan. Samen kunnen we dan de situatie inschatten en als het geen goed idee is vinden we een oplossing hiervoor.
  Met zijn allen maken we er een veilig maar vooral leuk surf camp van!

  Eten & drinken
  We lunchen dagelijks gezellig met de hele groep. Naast bruin/wit brood met diverse soorten beleg (kaas, worst, pindakaas, zoet), krijgen de kids ook een wisselende aanvulling. Bij de lunch is er altijd fruit op tafel en genoeg te drinken. De hele dag door staat er water voor de kids klaar en zorgen wij dat er genoeg gedronken wordt. Tussen de middag krijgen ze limonade met een snack (fruit/koekje/ijsje). Speciale allergieën of dieetwensen kunnen worden doorgegeven voor aanvang van het surfcamp. Dit mag je invullen in het boekingsformulier onder medische info.

  Hoe ziet de surfles eruit?
  We beginnen met een warming up, wetsuits aantrekken, veiligheidsinstructies en theoriegedeelte volgens het International Life Saving Program. Vervolgens gaan de kids, met ieder een eigen surfboard, onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs en de camp begeleider het water in om echte golven te surfen! We gaan uiteraard niet ver de zee in, maar let op een zwemdiploma is verplicht!! en we gaan ervan uit dat de kids niet bang zijn voor natte voeten.

  Is surfen voor (jonge) kids wel veilig?
  Natuurlijk begrijpen wij de bezorgdheid van ouders. Veiligheid staat bij ons op nummer 1! Onze surfinstructeurs beschikken allemaal over een EHBO en Lifeguard diploma en hebben veel ervaring met lesgeven aan kinderen. Tijdens de surflessen gebruiken wij softtops, deze surfboards zijn iets minder hard dan gewone surfboards, maar verder perfect om het op te leren. Dit is voor de veiligheid van het kind zelf en alle andere kinderen. We gaan niet diep de zee in, de kids leren surfen op knie/heup hoogte, op een plek dus waar ze kunnen staan. Wel is een een zwemdiploma verplicht.
  Tijdens de les krijgt iedereen een Quiksilver wetsuit aan om lekker warm te blijven. Hiervoor hebben we alle maten beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen wetsuit meenemen als je die hebt. Wij geven echter geen korting op het surfcamp wanneer kids hun eigen materiaal meenemen. Heb je een eigen surfboard, dan mag je deze meenemen en in overleg met ons gebruiken als die veilig genoeg is.

  Hoe zit het met de begeleiding?
  De surfcamps worden geleid door onze kampleider met daarnaast een ervaren team van begeleiders en surfinstructeurs die in het bezit zijn van een EHBO en Lifeguard diploma. Er zijn altijd genoeg begeleiders per surf groepje, daarnaast hebben we extra hulp op de kant, voor de foto’s, het klaarzetten van spellen en om de kids op te vangen als ze niet meer kunnen/willen surfen.

  Bij wie kom ik in het groepje?
  Ervaring is absoluut geen must! Wij proberen de groepen zo goed mogelijk in te delen op basis van leeftijd en ervaring. Als je kind graag met een vriendje of vriendinnetje in dezelfde groep ingedeeld wil worden, geef dit dan van tevoren aan in het aanmeldformulier, dan houden wij daar rekening mee. Mocht het verschil in leeftijd/ervaring toch groot zijn, dan vragen wij jullie begrip te hebben voor de situatie en in overleg met de hoofdbegeleider een oplossing te zoeken. Kids die alleen komen, geen zorgen! Onze begeleiders zorgen altijd voor een warm welkom en een goede sfeer zodat ze gemakkelijk in de groep worden opgenomen.

  Surfcamp boeken en wachtlijsten
  Als je kids opgeeft voor de surfcamps kun je een startdatum kiezen in het formulier. Wordt de startdatum rood dan betekent het dat het camp vol zit, wordt het blauw dan is er nog plek.
  We hebben ook een data overzicht onderaan de Grommet & Young Gun pagina staan dat we zo goed mogelijk bijhouden. Als een week vol is staat dat achter de data.

  Zit het camp vol? We hebben ook een wachtlijst. Stuur een mail met naam, leeftijd, telefoonnummer en de camp data naar surfschool@hartbeach.nl. Wij nemen dan contact met je op als er toch weer plekken vrij komen.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.