Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits Dames

  Filters
  Filters
  Wallien One Piece Swimsuit Longsleeve
  € 129,00 voor € 90,30
  C-Skins 3/2 Shorti C-skins
  € 99,00 voor € 35,00

  Dames Wetsuit

  Wetsuits komen in alle vormen en maten, net zoals wij. Het is belangrijk om de juiste dikte neopreen te kiezen. De dikte die je nodig hebt, is afhankelijk van de watertemperatuur waarin jij gaat surfen. Weet je niet precies welke dikte je moet hebben, check dan hier onze ultimate wetsuit gids met een handige tabel. In Nederland is een 4/3 mm wetsuit van april tot oktober voldoende. Mocht je het dan koud hebben, kan je het wetsuit aankleden met een cap, gloves en schoentjes. In de winter is een 5 mm wetsuit wel echt nodig. Zeker als je het snel koud hebt.

  Wetsuits zijn niet unisex. Dit komt omdat wetsuit goed moeten aansluiten op het lichaam. Het wetsuit houd een laagje water vast tussen jouw lichaam en het neopreen. Neopreen heeft een isolerende werking door de gesloten luchtcellen. Jouw lichaamstemperatuur warmt dit laagje water op en het neopreen behoud die warmte. Vrouwen wetsuits zijn gemaakt naar vrouwelijke vormen en sluit zo beter aan. Als je een te groot wetsuit hebt, krijg je het sneller koud. Wel is het belangrijk dat de fit goed is. Om daar achter te komen kan je maar Ć©Ć©n ding doen: passen!

  Er zijn verschillende segmenten in wetsuits. Dit heeft alles te maken met de opbouw van het wetsuit. Zo zitten er verschillen in de zip, seams en lining. Wil jij alle verschillen weten? Lees het hier! Maar in de basis geld de regel: Je betaald voor warmte en comfort. Zo hebben we het instapsegment met de Roxy Prologue of de C-Skins Element. Ben je meer op zoek naar de warmte, kijk dan naar de Rip Curl Flash Bomb of Oā€™neill Epic. Als je warmte en flexibiliteit wilt behouden, dan is de C-Skins Rewired wat je zoekt! Er is voor iedereen wel een juist wetsuit. Kom je er niet uit? Stap dan onze surfwinkel in! Hier helpen en adviseren we je graag.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.