Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits Quiksilver

  Filters
  Filters
  Quiksilver MT SESSIONS 7MM - Surf gloves
  € 80,00 voor € 48,00

  Quiksilver Wetsuits

  Het merk Quiksilver ontstond 1969, toen twee local surfers uit Torquay, Australia, ermee begonnen surf boardshorts te produceren en ze uit de achterbak van hun auto te verkopen. Ze hadden hun enorme succes niet verwacht en moesten snel meer kleding laten produceren en begonnen ook in America hun spullen te verkopen. Tegenwoordig is Quiksilver een van de grootste board sport merken ter wereld en support diverse rijders in surfing, snowboarding en skaten. De wel meest bekende riders in hun historie zijn Kelly Slater en Tony Hawk.

  Het Quiksilver Logo en de naam

  Het logo van Quiksilver is een berg met sneuw erop met een brekende golf er om heen. Dit logo is geïnspireerd door de bergen en golven uit Japan. De naam Quiksilver werd gebruikt omdat een van de vrouwen van de uitvinders het chemisch gezien de juiste naam vond voor wat de mannen van plan waren.

  De wetsuits

  Quiksilver wetsuits zijn zeer innovatief en flexibel. Ze hebben verschillende ranges van de Syncro series over de Monochrome naar de Performance Plus series. Alle wetsuits van Quiksilver zijn super flexibel en blind gestikt. Als je meer vragen over Quiksilver wetsuits hebt dan stuur ons graag een mailtje naar [email protected] 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.