Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Ruilen & Retourneren

  Ruilen en retourneren is mogelijk via ons retouradres of in één van onze winkels. Je online aankoop kun je binnen 14 dagen terugsturen. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:
  • Binnen 14 dagen vanaf 1 dag na ontvangst van de bestelling.
  • Bij voorkeur met een volledig ingevuld retour formulier. Download hier het Hart Beach retour formulier
  • Het artikel is compleet, niet gebruik, gedragen of beschadigd (passen mag wel), indien redelijkerwijs mogelijk.
  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Neem bij ruilen of retourneren in de winkel altijd de kassabon mee.
  • Voor online aankopen geldt: Niet goed? Geld terug!

  Ruil- en retourvoorwaarden winkel

  Je kan ervoor kiezen om artikelen te retourneren bij de Hart Beach Surfshop in Scheveningen. Bij het retourneren in de winkel dient de koper de orderbevestiging-mail en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Alleen de koper zoals vermeldt op het factuur is in staat om het aangeschafte product te retourneren. In het filiaal zal deze bevestiging worden ingenomen en worden voorzien van de soort en het nummer van het legitimatiebewijs van de koper, waarna de koper het bedrag ontvangt en moet tekenen voor ontvangst. Zonder geldig legitimatiebewijs worden producten niet retour genomen.


  Terugsturen naar het retouradres

  Stuur je bestelling binnen 14 dagen terug naar ons retouradres.

  Hart Beach Surfshop
  T.a.v. Klantenservice
  Vissershavenweg 55b
  2583 DL Den Haag
  The Netherlands

  Wanneer je de retourzending bij een postkantoor af geeft ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit altijd, hier kunnen we om vragen. Dit is jouw bewijs dat je iets hebt teruggestuurd.

  Retourkosten

  Retourkosten zijn voor de klant. Hebben wij een fout gemaakt en/of hebben we het verkeerde artikel opgestuurd, dan krijg je de gemaakte retourkosten teruggestort. Ontvang je van ons een beschadigd artikel? Ook dan vergoeden wij de gemaakte verzendkosten.

  Ruilen/retourneren winkelaankopen

  Artikelen die je bij ons in een winkel hebt aangeschaft dien je te ruilen of te retourneren in de winkel zelf. Bij winkelaankopen krijg je geen geld terug maar een tegoedbon. Hiermee kun je gedurende 1 jaar na je retour een ander artikel uitzoeken.

  Klachten over artikelen

  Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 3 werkdagen te melden bij onze klantenservice. Verkeerd verstuurde of beschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden naar ons retouradres. In dit geval vergoeden we de gemaakte verzendkosten achteraf. Let op! Dit geldt alleen voor verkeerd verstuurde of beschadigde artikelen.
  Heb je een andere klacht? Neem dan contact met ons op. We proberen je klacht altijd zo snel mogelijk te behandelen.

  Terugbetaling

  Eventuele terugbetalingen vinden plaats binnen 10 werkdagen. Mocht je na 10 werkdagen nog geen terugbetaling hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

  DISCLAIMER

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hart Beach niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd bij het postkantoor om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.