Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits

  Filters
  Filters

  Wetsuits

  Quiksilver 43 SYN+ CZ M
  € 269,99 voor € 199,00
  Quiksilver 43 SYN+ CZ HD M
  € 299,99 voor € 179,00

  Wetsuit Sale

  Op zoek naar een goede wetsuit voor een scherpe prijs? Dan heb je de juiste webshop gevonden. Wij hebben jaarlijks diverse wetsuits sales op 2mm wetsuits, 3mm wetsuits, 4mm wetsuits, 5mm wetsuits en 6mm wetsuits. Wetsuit sale op dames wetsuits, heren wetsuits en kids wetsuits.

  Waarvoor heb je een wetsuit nodig?

  Een wetsuit heb je nodig zodat je langer in de zee kan blijven tijdens het surfen. Een wetsuit moet lekker strak zitten zodat het dunne laagje water wat tussen jou en je wetsuit zit door je lichaamswarmte kan worden opgewarmd. Daarom is het belangrijk ook bij een sale wetsuit altijd de juiste maat aan te schaffen. Als je je maat niet weet kan je altijd een kijkje nemen in onze maat tabel. De water temperatuur bepaald ook de dikte van je pak. Is het water warmer dan 22 graden, dan is een 2mm wetsuit voldoende. Ligt de water temperatuur rond de 16-20 graden is een 3mm wetsuit de beste oplossing. Is het water al iets vrisser en rond de 12-15 graden moet je voor een 4mm wetsuit kiezen en alles onder de 12 graden raden wij een echt winterpak aan, dus 5mm of 6mm. Tijdens de koude maanden is het ook belangrijk dat je handschoenen en schoenen en een cap aanhebt. 

  Hoe veel korting kan je verwachten?

  Afhankelijk van de wetsuit sale kan je kortingen van maar liefst 40% verwachten. Maar de wetsuits zijn  niet altijd zo sterk afgeprijsd. Bij de dikste sales moet je er snel bij zijn want de gaande maten zijn so weg. Wij hebben wetsuit sale of merken zoals Quiksilver, Rip Curl, ook de Flashbomb, Xcel, o'Neill, Roxy, Vissla en Cskins. Sowieso hebben wij wetsuits voor dames, heren en kids en natuurlijk diverse modellen en maten op voorraad.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.