Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Over de Surfschool

  Hart Beach Surfschool werd in 1984 opgericht en sindsdien van een enkele zee container uitgegroeid tot een groot paviljoen met vier goed draaiende facetten: een restaurant, surfshop, events en natuurlijk de surfschool. Voor de deur van onze surfschool ligt dé surfspot van Nederland waar je alleen of met een groepje je eerste golf leert surfen! Al jaren lang mogen wij iedere dag weer mensen kennis leren maken met de surfsport, technieken verbeteren en blijven enthousiasmeren. Met het strand als ons kantoor is geen dag hetzelfde, mede ook dankzij de vele vaste en nieuwe bezoekers. Door ons permanente paviljoen kun je heel het jaar door terecht voor lessen, verhuur van gear en surfcamps!

  Bij Hart kun je:
  • Privé, semi privé & groepssurflessen nemen 
  • Surf, SUP en skategear huren
  • Gebruik maken van de douches en lockers 
  • Genieten van een bakkie en een gezonde lunch
  • Shoppen in onze multibrand surfstore   Ons Team

  De Surfschool wordt gerund door onze enthousiaste surfcrew vol surfers in hart en nieren. Ons vaste team wordt ondersteund door een flexibele schil met geweldige medewerkers die zo nodig af en toe bijspringen om de Surfschool draaiende te houden. Mega blij zijn wij met al deze toppers! 
  Je vindt ons hier

  Wil je ons bellen, mailen of even langskomen? Check hier onze contactgegevens.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.