Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Zakelijk ontbijt, lunch, borrel, diner organiseren bij hart beach in scheveningen

  Zakelijk ontbijt, lunch, borrel of diner op het strand van Scheveningen

  Uit eten met collega's en zakenrelaties


  In ons restaurant werken we met eerlijke, goede en zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Heb je iets te vieren en wil jij een ontbijt, lunch, borrel, diner of BBQ organiseren op het strand? Wij maken met liefde een gezond ontbijt, lunch, heerlijke hapjes of een uitgebreid diner klaar. 

  Let op: Reserveren in ons restaurant kan tot 10 personen.

  Reserveer tot 10 pers.

  Meer dan 10 personen?
  Klik op onderstaande knop en vraag direct eenvoudig een offerte aan of neem contact op met onze event medewerkers.

  Offerte aanvragen

  Van hartje zomer tot midden in de winter is het Hart Beach surf restaurant dé plek om een etentjes te organiseren op Scheveningse strand. Onze crew staat heel het jaar door, zeven dagen per week voor je klaar met een seizoensgebonden kaart vol heerlijke gerechten.
  Of je de dag nu goed wil beginnen met een lekker bakkie koffie en stevig ontbijt, een volledige lunch wilt organiseren of de avond wil vieren met een uitgebreid diner, bij Hart is iedereen welkom!
  Op ons terras zit je eerste rang voor dé surfspot van Scheveningen en kun je ontspannen met uitzicht op zee.

  zakelijk uit eten met groepen op het strand van scheveningen

  Wil je naast je etentje ook een leuke groepsactiviteit organiseren? Dan ben je bij Hart Beach op de juiste plek! We stellen met plezier een pakket voor je samen met groepsactiviteiten op het strand die passen bij jullie groep.

  We bieden diverse groepsactiviteiten aan met voor ieder wat wils. Er is echter 1 rode draad; liefde voor het strand en de zee. Denk aan actieve groepactiviteiten als Surfen, Suppen, Powerkiten, Beach Yoga of creatieve groepsactiviteiten als sieraden maken, ukelele experience of zelfs een pub quiz! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de events afdeling dan bespreken we graag jouw wensen en onze mogelijkheden. Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.


  [email protected]

  +31 (0) 70 350 25 91

  Hieronder staat een overzicht van onze bedrijfsuitjes. Wilt u meer weten? Ga dan naar onze bedrijfsuitjes pagina voor meer info.
  • ✔️ Surfen
  • ✔️ Suppen
  • ✔️ Skateboarden
  • ✔️ Powerkiten
  • ✔️ Beach Yoga
  • ✔️ Trashure hunt
  • ✔️ Hart’s Bierproeverij
  • ✔️ Pub Quiz
  • ✔️ Expeditie Hart Beach
  • ✔️ Ukelele Music experience
  • ✔️ Surfy Sieraden

  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  [email protected]

  +31 (0) 70 350 25 91

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.