Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.


  Organiseer jouw groepsuitje op het strand van Scheveningen

  Iets te vieren? Wij zijn 365 dagen per jaar geopend!  Hart Beach is een plek om te relaxen of juist sportief bezig te zijn, elke dag het hele jaar door. Wist je dat je ook in de winter bij ons kunt surfen? En dat wij diners verzorgen met mooie gerechten?

  Met je sportteam, familie of vrienden of een te gek vrijgezellenfeest? Wij organiseren met Hart Beach een dag om vaak aan terug te denken. Wij bieden diverse activiteiten aan, just for fun maar ook als je meer verdieping en samenwerking wenst met je collega’s. Door middel van persoonlijk contact met de aanvrager kunnen wij voldoen aan de wensen en kunnen wij “op maat” een evenement organiseren. Van 8 tot 150 personen, met of zonder activiteiten, binnen of buiten met de voeten in het zand? Dat is allemaal mogelijk bij ons.

  Onze keuken verzorgt elk feestje met het gebruik van verse, zoveel mogelijk biologische en gezonde gerechten. Ook kennen wij onze klassiekers zoals een good old BBQ, onze signature Wipe out hamburger, een Acai bowl of maak een keuze uit onze vega(n) gerechten!

  Wil je prijzen of vrijblijvende informatie? Vraag een offerte bij ons aan!

  Offerte aanvragen

  Groepsactiviteiten

  Bekijk hier alle activiteiten.


  Vrienden en familie

  Organiseer een dag op het strand.


  Vrijgezellenfeest

  Organiseer een vrijgezellenfeest.


  Etentjes

  Ook voor een etentjes met een grote groep kun je terecht bij Hart Beach. Kom met je vrienden en familie bij ons ontbijten, lunchen of dineren met uitzicht op zee!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.