Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Groepsuitje strand scheveningen Hart Beach

  Altijd een feestje op het strand

  Hart Beach is een plek om te relaxen of juist sportief bezig te zijn, elke dag het hele jaar door. Wist je dat je ook in de winter bij ons kunt surfen? En dat wij diners verzorgen met mooie gerechten?

  Met je sportteam, bedrijf, familie of vrienden; wij organiseren met Hart Beach een dag om vaak aan terug te denken. Wij bieden diverse activiteiten aan, just for fun maar ook als je meer verdieping en samenwerking wenst met je collega’s. Door middel van persoonlijk contact met de aanvrager kunnen wij voldoen aan de wensen en kunnen wij “op maat” een evenement organiseren. Van 8 tot 150 personen, met of zonder activiteiten, binnen of buiten met de voeten in het zand? Dat is allemaal mogelijk bij ons.

  Onze keuken verzorgd elk feestje door het gebruik van verse, zoveel mogelijk biologische en gezonde gerechten.Ook kennen wij onze klassiekers zoals een good old BBQ met hamburgers, kipsate en worstjes.

  Wil je prijzen of vrijblijvende informatie? Klik op onderstaande knop en vraag een offerte bij ons aan!

  Offerte aanvragen

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.