Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Voordelig huren

  Dat is handig: als je wil surfen bij Hart Beach hoef je eigenlijk helemaal niets mee te nemen! Wij hebben namelijk lekkere combinatie pakketten waarbij je voordelig een surf- of SUP board huurt plus een wetsuit erbij. 
  Huur je een combinatie pakket, dan betaal je altijd achteraf pas! Daardoor reken je precies af voor de tijd dat je de spullen gebruikt hebt en betaal je dus nooit te veel!

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skate lessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les

  Voordelig surfboard huren: Hart Beach tegoed

  Koop in de surfschool ‘surf-tegoed’. Jij betaalt een bedrag en wij doen daar vervolgens nog wat boven op!. Zo kun je nog goedkoper huren bij ons! Deze is onbeperkt geldig! 
  • Betaal € 60,-   en ontvang   € 70,-    voordeel +17% 
  • Betaal € 110,-   en ontvang   € 145,-  voordeel +32% 
  • Betaal € 180,- en ontvang   € 270,-  voordeel +50% 

  Voordelen tegoed:

  • 🙂 Keuze uit alle 150 boards die we hebben! 
  • 🙂 Het tegoed houden wij bij, dus je hoeft niks mee te nemen! 
  • 🙂Surf hoe lang je wilt! Achteraf halen we het tegoed van je account!

  surfboard huren Hart Beach scheveningen

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.