Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf FCS

  Filters
  Filters
  FCS MF PC Medium
  € 124,95

  Surf
  Voordat je je aan een enorme barrel kan wagen, heb je voor surfen een aantal spullen nodig. Denk hierbij aan een surfboard, een leash, vinnen, grip pads en wax. Zodra je de spullen compleet hebt, kun je de wereld afstruinen, op zoek naar de perfecte golf.

  Surfboards 

  Surfboards zijn er in heleboel soorten en maten. We bieden verschillende modellen aan, waaronder longboards, shortboards, mini malibu's, fish surfboards, softboards en beginnersboards. Deze komen in allerlei maten, van 5’10 shortboards tot 10’0 longboards. Hart Beach heeft surfplanken voor alle soorten golven en niveaus staan.

  Omdat surfplanken nogal kwetsbaar zijn is het geen overbodige luxe om jouw pareltje te goed te beschermen. Een boardbag is niets meer en niets minder dan een tas voor een surfboard. Ga je op reis met de auto of met het vliegtuig vergeet dan niet om het board zo goed mogelijk in te pakken. De maat hangt af van de maat van jouw plank en de dikte hangt af van hoe je het board wilt vervoeren. Ook zijn er voldoende varianten te bedenken, zoals met- of zonder wielen, of voor één of meerdere boards. Hart Beach heeft voor ieder wat wils qua boardbags.

  Balance boards

  Met een balance board kun je je evenwicht trainen. Daarnaast train je hiermee ook je kracht en uithoudingsvermogen. Dit resulteert in een sterkere core en een betere surfsessie. Pas wel op want vallen doe je nu niet in het water maar op het land.  


  Surf accessoires

  Vergeet ook de surf accessoires niet! Leashes, grip pads, vinnen en wax zijn onmisbaar voor het surfen. Daarnaast kunnen oordoppen en surf poncho’s je sessie een stuk comfortabeler maken. Ook hebben we surf boeken, surfboard rekken en nog veel meer.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Skateboards

  Om alle stokedheid ook op het land tot uiting te laten komen hebben wij diverse skateboard soorten staan. Denk hierbij aan surftrainers, longboards en cruiseboards. Mocht je een surftrainer willen proberen, er staat een demo versie van in de shop in de haven!


  Mocht je deskundig advies willen, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langs komen in één van onze shops!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.