Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Skate

  Filters
  Filters

  Skateboard Kopen?  HartBeach.nl is dé webshop voor surfskates, cruisers, longboards, skateboards en Skateboard accessoires  We bieden een breed assortiment aan surfskates, cruisers, longboards, skateboards en accessoires van de beste merken, zoals Bradley, Quiksilver, Roxy, Santa Cruz, Slide Surfskates, Smoothstar en YOW.

  Surfskates

  Surfskates zijn de perfecte manier om het gevoel van surfen op het land te ervaren. Ze hebben een unieke truck configuratie die je de bewegingen van het surfen laat maken. HartBeach.nl biedt een breed assortiment aan surfskates voor alle niveaus, van beginner tot pro.

  Cruisers

  Cruisers zijn ideaal voor het cruisen door de stad. Ze zijn licht en wendbaar, waardoor je gemakkelijk door drukke straten kunt manoeuvreren. HartBeach.nl biedt een breed assortiment aan cruisers in verschillende maten en kleuren.

  Longboards

  Longboards zijn perfect voor downhill skaten, surfen op straat en andere extreme skate activiteiten. Ze zijn stabiel en hebben een lange baan, waardoor je gemakkelijk hoge snelheden kunt bereiken. HartBeach.nl biedt een breed assortiment aan longboards voor alle niveaus, van beginner tot pro.

  Skateboards

  Skateboards zijn de klassieke skateboards die je kent en waar je van houdt. Ze zijn perfect voor tricks en springen. HartBeach.nl biedt een breed assortiment aan skateboards voor alle niveaus, van beginner tot pro.

  Skateboard accessoires

  Naast skateboards bieden wij ook een breed assortiment aan skateboard accessoires, zoals trucks, wielen, grip tape, wax, leashes en nog veel meer. Zo kun je je skateboard helemaal afstemmen op jouw behoeften.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.