Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Grip Pads

  Filters
  Filters

  Grip Pads

  Hey you, get a grip!


  Als er al zoveel variabelen zijn voordat je op de golf staat is het wel zo fijn dat als je staat, je grip hebt Er zijn twee verschillende grip pads. Tail pads voor achterste voet en front pads voor je voorste voet. Een tail pad heeft een kick en een arch. Dit zijn verdikkingen in het midden en einde van de grip pad waar je voet meer ondersteuning krijgt, wat resulteert in meer grip voor je radical turns . Een front pad geeft meer ondersteuning door het materiaal. Maar daarover hieronder meer. Of je een front-of tail pad moet aanschaffen, hangt helemaal af van persoonlijke voorkeur en laten we dus aan jou over!

  Tractions komen in meerdere delen, van 1 t/m 5 stukken. Hierdoor past elke grip pad op bijna elk soort surfboard. Bekijk hier onze Grip Pad Guide waar we verschillende types uitleggen. Bij front pads is het belangrijk dat je uitkiest welke traction, oftewel reliëf, je prettig vind. Dit is bij elk merk verschillend dus check hier het aanbod in de webshop of kom een keer langs in de shop om te kijken naar de verschillen.

  Don’t destroy, what you came to enjoy

  Grip pads worden over het algemeen gemaakt met Ethylene-vinyl Acetate; EVA. Tegenwoordig zijn er ook groenere opties op de markt want het motto blijft: ‘Don’t destroy what you came to enjoy’. Zo heeft het merk Slater Design grip pads gemaakt van algen en heeft Creatures een Eco Pure technologie wat het makkelijk afbreekbaar maakt. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat het er mooi uitziet en bij smaak en surfboard past.Bekijk hier ons ruime aanbod aan grip pads hier met o.a. de merken Dakine, Hayden, Gorilla en Octopus

  Misschien geen grip op life, maar nu wel op je surfboard!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.