Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Over Hart Beach

  Verruil je dagelijkse omgeving eens voor het strand en maak je hoofd lekker leeg met uitzicht op zee, het zonnetje op je gezicht en je haren in de wind. Hart Beach Quiksilver Surfvillage vind je het gehele jaar op het strand van Scheveningen. Hier geniet je van alles wat met de surf lifestyle te maken heeft: van surfles to surf verhuur, heerlijke food & drinks, events en een mooie Surfshop. Het bekende Scheveningse strand is, dankzij de veilige zandbodem en de ideaal gelegen locatie, de perfecte plek om een surfles te nemen!

  Surfschool met rijke historie

  Begin jaren ’70 is Etkso Schuitema, founding father van Hart Beach, begonnen met zijn surf concept aan de Vissershavenweg in Scheveningen. In 1984 kwam daar de Hart Beach Surfschool bij en vormt vandaag de dag de oudste Surfschool in heel Nederland! De Haagse surfschool is gespecialiseerd in surfles voor zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. De hechte surf crew van Hart Beach bestaat uit enthousiaste medewerkers en professionele surfinstructeurs die allemaal in het bezit zijn van hun BSA & Lifeguard certificaat. Het strand Scheveningen is een perfecte plek om te leren surfen en Hart Beach helpt je daar dan ook graag mee tijdens de surfles! Dat kan in kleine groepen of één op één met een instructeur. Na de twee uur durende les, kan je kiezen voor meerdere lessen en binnen de kortste keren ben jij een echte surfer! Ook voor de kleintjes is er volop surf avontuur te beleven met kids surflessen, op surfen, surfkampen in alle vakanties het hele jaar door en kinderpartijtjes of skaten.


  Gehele jaar open

  Hart Beach Surfschool wordt momenteel gerund door broers Paul en Romke Schuitema en heeft een permanente locatie op het strand, die het gehele jaar door geopend is. Dat betekent dus 365 dagen surfen, warm douchen, genieten van een haardvuurtje en chillen aan de kust van Den Haag! Hart Beach heeft naast surfen dan ook nog veel meer te bieden aan strandgasten. Een lekker hapje of drankje na een lange dag op het water of het strand is hier ook in de winter mogelijk. Voor verhuur van verschillende activiteiten kan je bij Hart Beach eveneens terecht. Suppen, skateboarden, longboarden behoren tot de opties. Zelfs voor een potje beachvolleybal is Hart in!

  Arrangementen en events

  Wil jij je vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje vieren op het strand? Heel het jaar door bieden wij actieve groepsactiviteiten aan. Zo kun je bij ons leren surfen of elkaar uitdagen via team building beach games. Ga skate-longboarden of doe een workshop Ukele spelen. Daarnaast leent de gehele Surf Village zich perfect om tijdens brainstormsessies of vergaderingen tot compleet nieuwe inzichten te komen. Op ons ruime en gezellige terras kan je nagenieten van een heerlijke dag op het strand. Komen jullie met een grote groep, dan is het ook mogelijk een deel van ons (zij)terras prive te boeken. Houd ook de website in de gaten voor openbare events zoals Mom- of Dad Surf, bijzondere fooddeals op feestdagen en grote (surf) evenementen op het strand.


  Bereikbaarheid

  Hart Beach is goed bereikbaar! Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je op het parkeerterrein bij het Noordelijk Havenhoofd of aan de boulevard. Kom je met het openbaar vervoer? Tram 11 vanaf Hollands Spoor stopt op 10 minuten lopen van Hart aan de Strandweg. Vanaf Centraal Station reis onder andere naar Scheveningen met tram 1 of 16.

  Openbaar vervoer


  Vanaf Centraal Station: tram 16 (Halte Prins Mauritslaan)

  Route

  Vanaf Hollands Spoor: tram 11 (Halte Vuurbaakstraat)

  Route

  Vanaf Centrum: tram 1 (Halte Duinstraat)

  Route

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.