Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Duurzaamheid


  Hart Beach is ooit klein begonnen, als onderdeel van natuur en surf en mede groot geworden door met aandacht en liefde om te gaan met mens en omgeving. Dit integreren wij in onze bedrijfsprocessen, diensten & producten en geven dit mee aan ons personeel en leveranciers als 1 van de kernwaarden van Hart Beach.

  Kom je lekker bij ons eten en drinken weet dan dat wij onze producten zo lokaal mogelijk verkrijgen en koken volgens het seizoen. Dat is niet alleen goed voor onze omgeving, maar uit het seizoen is wel zo lekker. Een kopje koffie, uiteraard fairtrade en kom je bij ons op het terras zitten, dan zul je geen plastic bespeuren. Bij de keuze voor wijn, kom je een ruim aanbod aan biologische wijnen tegen, misschien smaken ze zelfs wel lekkerder.

  Hart Beach organiseert ieder jaar surfcamps voor de kids. Behalve surf en lol met en om de zee, maken wij ze ook bewust van hun omgeving. Strandjutten als activiteit is leuk, actief en ruimt lekker op. Ook voor bedrijven en groepsuitjes bieden wij dit als activiteit aan en zien met veel plezier dat er steeds vaak voor wordt gekozen als onderdeel van een bewuste leefstijl.

  Hart Beach is door, van en met mensen. Door samen de werken met organisaties als Surf & Durf (een organisatie die surf therapie geeft aan kinderen en jongeren die ondersteuning kunnen gebruiken in hun sociaal-emotionele ontwikkeling), proberen wij bij te dragen aan een positieve maatschappij

  Wil je een goed gevoel aantrekken, kom dan vooral ook in een van onze shops winkelen en kies voor een boardshort van gerecyclede petflessen of voor wetsuits gemaakt van eerlijk neopreen. Bij de keuze van inkoop zullen wij daar waar mogelijk altijd kiezen voor de duurzame variant

  Hart Beach ligt voor anker op het Scheveningse strand en vanuit ons mooie jaarrond surf paviljoen maken we iedere dag gebruik van de zee en de natuur. Daar zijn we intens dankbaar voor. Wij willen graag goed zorgen voor mensen en onze omgeving en zijn daarom trots op het keurmerk wat we daarvoor hebben gekregen.

  Vanaf juni 2020 mogen we de Gouden Green Key voeren. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.


  Zien we je snel?
  Lees hier wat Green Key inhoudt en lees hier onze MVO verklaring. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.