Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Algemene voorwaarden

  Betaling
  Bij ontvangst van de betaling is uw reservering bevestigd. Bij het betalen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de surfcamps & algemene voorwaarden Hart Beach Surfschool.
  Log hier in om de betaling af te ronden.

  Afwijkende betalingsregelingen kunnen telefonisch of per mail worden overeengekomen met Diederik Voskamp 070-3502591.
  Het geld overmaken mag ook, maar stuur dan wel een bevestigingsmail aan de surfschool met de datum en de volledige naam voor wie het camp betaald is.

  Bank: 36.61.55.369 l BTW-nummer: NL807871655B01 l KVK: 271842810000 IBAN: NL59RABO0366155369 l BIC/Swift: RABONL2U Verzekering

  Wij adviseren een reis-en ongevallenverzekering af te sluiten, om schade (toegebracht) aan de accommodatie, derden, of materialen van Hart Beach, kleding, fototoestellen en dergelijke te kunnen dekken. Hart Beach aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige (letsel)schade die deelnemers lijden tijdens of als gevolg van een door Hart Beach georganiseerd kamp.

  Annuleren
  Wie niet opdaagt zonder voorafgaande communicatie verliest het totale inschrijvingsgeld. Wanneer u minstens 1 maand voor aanvang van het surfcamp schriftelijk of per mail annuleert betaald u € 25,- administratieve kosten en krijgt de resterende inschrijfkosten terugbetaald. Wanneer u binnen een maand voorafgaand van het surfcamp annuleert heeft u een doktersverklaring nodig en krijgt u na aftrek van € 50,- administratiekosten alles terugbetaald.

  Afwezigheid
  Graag horen wij vóór de startdatum van het surfcamp wanneer uw kind niet kan komen.

  Aansprakelijkheid
  De organisatie is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van persoonlijke spullen. Wij raden dan ook af om waardevolle spullen en telefoons mee te geven. De kinderen kunnen in nood ten alle tijden gebruik maken van onze telefoons.

  Overmacht
  Wanneer er door onvoorziene weersomstandigheden niet gesurft kan worden, zal Hart Beach een ander passend programma handhaven met leuke activiteiten om er alsnog een geslaagd zomerkamp van te maken. In dit geval zal er geen vergoeding of geldteruggave kunnen worden gedaan.

  Annulering
  De begeleiding van Hart Beach behoudt zich het recht bij onvoorziene omstandigheden het surfcamp te annuleren. Er zijn minimaal 10 inschrijvingen nodig om het surfcamp door te laten gaan. Vindt deze annulering vóór aanvang van het kamp plaats, dan wordt het reeds betaalde cursusgeld terugbetaald zonder het recht op schadevergoeding.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.