Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Accessoires

  Filters
  Filters

  Skate accessoires voor elk niveau

  Skateboarden is een leuke en actieve sport, maar het is belangrijk om de juiste accessoires te gebruiken om je te beschermen en je skateboard in goede conditie te houden. Hartbeach.nl heeft een groot assortiment skate accessories voor elk niveau, van beginner tot professional.

  Helmen

  Een helm is de belangrijkste skate accessoire die je kunt kopen. Het beschermt je hoofd bij een val en kan ernstig letsel voorkomen. Hartbeach.nl heeft een ruime keuze aan helmen van verschillende merken, in verschillende maten en kleuren.

  Bescherming

  Naast een helm is het ook belangrijk om je andere lichaamsdelen te beschermen, zoals je polsen, ellebogen en knieën. Hartbeach.nl heeft een uitgebreid assortiment aan beschermingsmiddelen, zoals polsbeschermers, elleboogbeschermers, kniebeschermers en schouderbeschermers.

  Trucks

  De trucks zijn de scharnierpunten van je skateboard. Ze bepalen hoe je skateboard reageert op je bewegingen. Hartbeach.nl heeft een breed assortiment aan trucks van verschillende merken, in verschillende maten en hardheden.

  Wielen

  De wielen zijn ook een belangrijk onderdeel van je skateboard. Ze bepalen hoe snel en soepel je kunt skaten. Hartbeach.nl heeft een ruime keuze aan wielen van verschillende merken, in verschillende maten, hardheden en materialen.

  Reparatie kits

  Als je skateboard kapot gaat, is het belangrijk om de juiste reparatie kit te hebben. Hartbeach.nl heeft een uitgebreid assortiment aan reparatie kits, zodat je je skateboard snel en eenvoudig kunt repareren.

  Bestel vandaag nog je skate accessories bij Hartbeach.nl en geniet van een veilige en plezierige skate ervaring.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.