Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfskate

  Filters
  Filters

  Surfskate kopen

  Wil jij je surf skills verbeteren maar is het flat? Dan is de surfskate de uitkomst! Dit skateboard kun je surfen op straat en helpt je zo je surf naar een hoger niveau te brengen.

  De surfskate heeft een speciaal ontworpen front truck met een rotatie-arm die je de vrijheid geeft om grotere en vloeiende bochten te maken. Door deze beweging bouw je snelheid op met ‘pumpen’ waardoor je niet meer hoeft te steppen, zoals bij een Longboard of Skateboard. Zo kom je het dichterbij het surf gevoel. Niet in het water, maar gewoon bij jou voor de deur.

  Je gewicht, lengte en ervaring hebben invloed in het kiezen van de surfskate die bij jou past. In de basis geldt het dat hoe groter jij bent, hoe groter het deck moet zijn, net als bij een surfboard. Bekijk hier onze blog die je helpt om jouw perfecte maat te vinden.

  Begin je pas net met surfskaten, koop dan een board die wat meer stabiliteit geeft. Hiervoor zijn de surfskates van de merken Mark Richard,  Long Island  of Landyachtz de perfecte keuze. Bij deze boards is de rotatie-arm meer vergelijkbaar met een klassieke kingpin truck van een skateboard en dus stabieler. Hiermee heb je een goede introductie tot het surfskaten. Ben je alleen nog niet helemaal confident in je eigen skills en heb je graag iemand die je stap-voor-stap begeleid, check dan onze surfskate lessen!

  Voor de echte pro’s hebben we de SmoothstarYOW & Carver surfskates, die ook nog eens toffe samenwerkingen hebben pro surfers als Medina, Toledo en Christenson. Deze skates hebben de grootste rotatie arm en zijn dus voor de shortboarders onder ons perfect om radical blow-outs en cut-backs te oefenen.

  Ben je nu helemaal ready om het asfalt te shredden, kom een keer lang in de winkel of bestel jouw surfskate via onze website!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.