Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hart Beach Collectie

  Filters
  Filters
  Hart BoardWalk Tee
  € 29,95
  Hart SO PATCHY Tee
  € 29,95
  Hart Herring Bucket hat
  € 24,95 voor € 12,48

  Hart Collectie

  Good Vibes Only!

  Het begon allemaal met 'HART WEAR', opgericht in 1971 door Etsko Schuitema. Etsko begon destijds kleding te ontwikkelen met gedurfde grafische prints en opende een echt vooruitstrevende surfwinkel in de vroege jaren '80. Merken en winkels uit Frankrijk en Californië kwamen langs om geïnspireerd te raken door dit rebelse surfmerk dat in Scheveningen was opgericht.

  Vandaag de dag is de 'Hart' Collectie er nog steeds, terwijl Hart Beach is uitgegroeid tot een van de grootste surf lifestyle gemeenschappen in Europa. Onze missie is om surfen en de surf lifestyle voor iedereen toegankelijk te maken.

  Voor onze in-house gecreëerde Hart Beach collectie werken we zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers en partners. Lokale mensen zijn een grote inspiratie bij het maken van deze collecties, aangezien Hart Beach een plek is voor iedereen, van oude legendes tot rebelse tieners, 'happy campers' en wannabe rockstars of gewoon jij en je vrienden die de liefde voor de oceaan delen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.