Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfponchos

  Filters
  Filters
  Robie Chaging robe
  Vanaf€ 155,00
  Rip Curl Poncho jas
  € 199,99

  Surf Ponchoā€™s

  Iedereen heeft zich wel eens onhandig met een handdoek omgekleed op het strand. Precies zoā€™n taak waarbij je meerdere handen nodig hebt, of een surfponcho! Een surfponcho is een grote poncho gemaakt van badstof, die je aan kan trekken en waarin jij je om kan kleden. Zo sta je nooit meer onverwachts in je blote billen op het strand als je dat ene handje tekort komt.

  De meeste ponchoā€™s komen in Ć©Ć©n maat welke iedereen dus past. Hart Beach heeft een groot assortiment aan surfponchoā€™s in verschillende kleuren en prints.Kijk bijvoorbeeld eens naar die van de merken Hurley, Roxy, Vissla of Billabong. Sommige ponchoā€™s zijn dikker, voor de koudere dagen. Andere ponchoā€™s zijn dunner, zoals de ponchoā€™s van Slowtide. Deze zijn gemaakt van een dunnere stof die snel droogt. Mega handig voor op reis! Voor de echte Nederlandse storm dagen hebben de merken WaveHawaii, Slowtide en Rip Curl een surfponcho gemaakt met een windstopper. Er zijn ponchoā€™s met zakken, of zonder. Voor ieder wat wils. Weet jij al welke je wil?

  Check ze op de website of kom langs in onze shop!  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.