Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  ONeill C Session 5mm Adult Round Toe surfschoen

  € 40,00
  012136

  The C Skins Session 5mm Round Toe Boots are perfect for surer who are just starting out or who don't like the feel of Split Toe boots. The boot has a Strapless Support System which has no arch straps but doesn' compromise on comfort and foot support. The boot has Glued and Blindstitched seams with the added feature of Neo Tape which increases the water proofing of the boot, without compromising on warmth or durability. On the ankle of the boot, there is an adjustable Velcro ankle strap that secures the boot and doesn't let water fill it up.

  Features

  • Taped seams

  • Asymmetric arch support

  • Laser cut soles

  • Multi layer sole rubber reinforcement

  • Strapless Support System

  • 100% Free Flex neoprene

  • Glued and blindstitched seams

  • Easy-on heel pull loop

  • Velcro adjustable ankle strap

  Product Information

  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  ONeill

  O'Neill

  Het is in 1923 dat het tweede kind van de familie O'Neill en de eerste jongen, Jack, ter wereld kwam in Los Angeles, CA. Geen "grote golven" tijdens dit casual leven van een Amerikaans kind tijdens de Grote Depressie, tot 1934. Deze eerste dag van bodysurfen in Santa Monica is dan ook de tweede geboortedatum van Jack geworden. De dag dat hij zijn ware passie ontdekte, leidde hij hem naar wat hij vandaag werd. Inderdaad, een paar jaar later, nadat hij verschillende banen had uitgeprobeerd en een aantal bedrijven had gelanceerd, begon Jack geschiedenis te schrijven door de allereerste surfwinkel ooit in 1952, in San Francisco, te openen. De winkel zou 7 jaar later naar het iconische Santa Cruz worden verplaatst. 1953 was toen het jaar waarin Jack voor eeuwig de watersport revolutioneerde door het allereerste wetsuit uit te vinden. Dit was het startpunt van O'Neill's weg om het legendarische merk te worden dat het vandaag is.

  Helaas, was het dezelfde uitvinding wat Jack zijn oog kostte. Inderdaad, tijdens een van de vele surfsessies, nadat Jack van zijn board was gevallen, kwam het deck terug recht in zijn linkeroog. Was het vanwege een nieuwe golf die terugkwam of vanwege de leiband die aan zijn lichaam was gebonden? Jack zelf zou niet weten wat als de echte reden van dit ongeluk zou kunnen worden beschouwd. 

  Nadat Jack wordt erkend als een legende van de surfwereld, is Jack's nieuwe uitdaging om een ​​duurzame erfenis te ontwikkelen en over te dragen aan de komende generaties. Het belangrijkste doel is om het belang van zorg voor onze oceanen en omgevingen te vergroten.  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  012136
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.