Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hart Beach Surf Team

  Dit is een bericht over het Hart Beach Surf Team.

  Hart Beach Surf Team: Valentino Belga “the Grommet” 

  HART BEACH SURF TEAM: VALENTINO BELGA 

  Valentino Belga is de jongste Team Rider uit het Hart Beach Surf Team. Sinds dit jaar hebben wij weer een grotere focus gelegd op onze roots – het surfen. Daarom hebben wij het Hart Beach Surf Team gelanceerd om de surfers uit de regio en/of Nederlandse top talenten te helpen hun doelen te bereiken en het Nederlandse surfen internationaal op de kaart te zetten! Wij zijn heel trots op onze Team Riders Tom Boelsma, Mirna Boelsma, Renz van Baalen, Severin Clasen en Valentino Belga.
   
  Wie is Valentino Belga?
  Onze supergrom Valentino Belga heeft een Nederlandse moeder en Braziliaanse Vader. Hij is geboren en opgegroeid rond de stranden van Rio de Janeiro. Door zijn moeder is hij zijn Nederlandse wortels nooit kwijt geraakt en was hij regelmatig in Nederland op visite bij zijn familie. Surfen is zijn leven en nadat Valentino diverse Titels in de Junior Divisons in Brazilië heeft gewonnen begon hij dit jaar met zijn pro surfing carrière in Europa. Samen met zijn moeder reisde hij door Europa en surfte zijn eerste Europese Junior Pro wedstrijden. Verder zat hij veel in Nederland en surfte met zijn Team maatjes de Nederlandse golven. Valentino is de definitie van een heel erg getalenteerde super grom! Wij zijn heel benieuwd hoe zijn carrière gaat verlopen en gaan proberen hem bij alle stappen te helpen!
   
  Wat zijn de plannen?
  Voor de wintermaanden zal Valentino terug keren naar de stranden van Rio om zich samen met zijn trainers voor te bereiden op het komende seizoen. In de lente is hij terug en zal voor het eerst de hele WSL Junior Pro Tour in Europa mee surfen. Ook zal hij mee doen aan het Nederlands Kampioenschap om zich met de Nederlandse top te meten!
  Valentino is net terug van een surf/trainings trip naar Bali. Check out the footage!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.