Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Volcom Artist Series presents; Egle Zvirblyte – Golden Hour

    Volcom presenteert een nieuwe Artiesten lijn met de Litouwse kunstenaar Egle Zvirblyte Lees meer over de kleding lijn en shop de exclusieve stuks bij Hart Beach




    Zoals we allemaal weten, is Volcom altijd toegewijd aan het werken met creatieve kunstenaars. Voor de lente van 2022 zijn ze trots om door te gaan met het Featured Artist-programma en het werk van Egle Zvirblyte te introduceren.

     
    Geïnspireerd door de Californische punk uit de jaren 80, laat Egle’s werk zien hoe de jeugd toen aan het werk ging. Open-mind, sterk staan ​​voor hun overtuigingen en hun geest vertalen door middel van punkmuziek. Egle neemt deze overtuiging en combineert deze op haar eigen manier met haar kunst.
     
    Egle is een kunstenaar en illustrator uit Litouwen, maar heeft het grootste deel van haar tijd de wereld rondgereisd om haar kunst te creëren en tentoon te stellen. Nu woont ze in Londen, waar ze de afgelopen 12 jaar is geweest. In haar kunst kunnen we zien dat ze thema's als spiritualiteit en verder onderzoekt.


     


    Egle heeft een afspeellijst gemaakt op het Volcom Entertainment Spotify-account om de collectie met ons te vieren! Check het hier

    Deze afspeellijst is gecentreerd rond de boodschap van de Spring 22-capsulecollectie ontworpen met Volcom: ideeën over eenheid, ruimdenkendheid, saamhorigheid en gemeenschap, niet bang zijn om op te komen voor wat juist is.
    Ik koos nummers die me opbeuren en inspireren, in de hoop dat dat ook voor anderen zal doen
    .” – Egle Zvirblyte

    Je kunt een gelimiteerde handzeefdruk poster winnen bij Hartbeach, vraag het maar aan onze crew!

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.