Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Suggesties

    Reef

    Reef

    Reef werd in 1984 opgericht door twee broers uit Argentinië, Fernando en Santiago Aguerre, die hun liefde voor surfen, reizen en strandcultuur met de wereld wilden delen. Dus creëerden ze een hoogwaardige slipper die hun actieve (uhm, party-) levensstijl kon bijhouden. Ze verhuisden naar Zuid-Californië om het merk Reef te beheren en de iconische slipper te produceren die van Reef maakte wat het nu is.

    Nu, 30 jaar later, zijn ze nog steeds bezig om mensen over de hele wereld aan te moedigen om het plezier, de vrijheid en de geest van het strand te omarmen terwijl ze leven volgens één simpele regel: Beach Freely. Of je nu aan het surfen, barbecueën, metaal detecteren, zandkastelen bouwen, dagdrinken of gitaar spelen bent, of gewoon aan het strand hangt... geniet van het strand zoals je wilt. De producten zijn ontworpen om je comfortabel, ontspannen en vrij te laten voelen in elke omgeving; of je nu op het strand bent of niet.

    En als je net zoveel van het strand houdt als wij, moet je ervoor zorgen. Dus we hebben beloofd om te helpen bij het behouden en herstellen van stranden en oceanen over de hele wereld, zodat iedereen de mogelijkheid heeft volgens de Reef missie te leven: Beach Freely!

    Kleur:
    Roze
    Artikelnummer:
    013847
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.