Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Roxy 4/3 Prologue BZ GBS Wetsuit Dames

    Vanaf € 189,95
    008015

    4/3 mm Prologue - Wetsuit met achterrits voor dames

    • FREEMAX neopreen op body & benen met HYPERSTRETCH 3.0 op armen & onderbeen GBS (gelijmde en blindgestikte) naden voor maximale flexibiliteit en minimale waterinvoer
    • Ritssluiting aan de achterkant met YKK® #10 kunststof ritssluiting
    • Hydrowrap volledig verstelbaar neksluitsysteem voor een waterdichte afdichting
    • Supratex kniebeschermers, duurzaam, lichtgewicht & flexibel
    • Geschikt voor voorgestelde watertemperaturen van 11°C - 14°C / 51°F - 58°F
    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Roxy

    Roxy

    Roxy Kleding en Surf Hardware

    Toen Quiksilver in 1990 besloot om een ​​dameslijn te beginnen, was het een moedige zet. De surfmarkt is altijd een wisselvallige markt geweest. Vrouwelijke surfers hadden, ondanks hun prestaties in en uit het water, weinig bekendheid en er was ook nauwelijks een gemeenschap.

    Maar geweldige ideeën kosten altijd wat lef. En het bedrijf zag de onaangesproken vrouwensurfmarkt als een enorme kans. Achteraf gezien blijkt dat volledig waar te zijn. 

    Net als Quiksilver is Roxy in het water geboren; aanvankelijk een badkledinglijn, het merk debuteerde in de late zomer van 1990 en het werd onmiddellijk succes. Het volgende jaar werd er een Roxy-sportkledinglijn geïntroduceerd, ook die bloeide, met een gigantische omzet. In 1992 werd het merk verder uitgebreid met een nieuwe denimlijn en belangrijke snowwear-kledingstukken. Het feit dat Roxy een dameskledinglijn had, aangeboden door een authentiek surfmerk, maakte het intrigerend voor zowel consumenten als retailers. Het was de eerste in zijn soort op de markt en kort daarna volgde de andere surfmerken.

    Roxy is nu een wereldwijd lifestyle-merk en biedt producten voor elk aspect van het leven, van handtas tot Henley en van wetsuit tot getijhorloge. Het belangrijkste ingrediënt van Roxy producten is die onnavolgbare Roxy-geest. "Durf, zelfverzekerd, natuurlijk mooi, leuk, levendig: Roxy".

    Roxy is het merk voor trendy en functionele kleding voor vrouwen en meisjes. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle zwemkleding of comfortabele kleding voor dagelijks gebruik, Roxy heeft alles wat je nodig hebt. Roxy heeft jarenlange ervaring in de surf- en outdoorwereld, waardoor ze kleding creëren die speciaal is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

    Een van de belangrijkste kenmerken van Roxy-kleding is de duurzaamheid. We begrijpen dat kleding bestand moet zijn tegen de uitdagingen van een actieve levensstijl. Daarom gebruiken ze hoogwaardige materialen en zorgen ze ervoor dat onze kleding bestand is tegen slijtage en scheuren. Of je nu de golven trotseert of gewoon geniet van een dagje op het strand, met Roxy-kleding ben je altijd klaar voor avontuur.

    Maar Roxy biedt naast duurzaamheid ook stijl. De ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends en zorgen ervoor dat de kleding er net zo goed uitziet als dat het aanvoelt. Van trendy bikini's en badpakken tot casual jurken en comfortabele broeken, bij Roxy vind je kleding die je zelfvertrouwen een boost geeft.

    Roxy hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en gebruiken daarom gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden. Door te kiezen voor Roxy-kleding draag je bij aan een betere wereld.

    Ontdek nu onze uitgebreide collectie voor vrouwen en kinderen op onze website. Creëer je eigen stijl met Roxy en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Of je nu een strandliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar kwaliteitskleding, Roxy heeft voor elk wat wils. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw perfecte outfit en maak je klaar voor avontuur met Roxy!


    Kleur:
    Zwart tinten
    Artikelnummer:
    008015
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.