Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Alfredo Gonzales
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Alfredo Gonzales

  Filters
  Filters
  Alfredo Gonzales kwam in 2011 aan het licht om zijn eerste collectie te presenteren. Gonzales’ positieve and opstandige houding hebben geleid naar een unieke positie in de mode industrie. Rebellen over de hele wereld vieren de Good Life door Alfredo’s verfrissende designs.

  AG biedt een statement voor getwiste enkels over de hele wereld, van hartje Rotterdam tot aan LA en alle plekken daartussen. Mensen van alle achtergronden en disciplines houden van Alfredo voor zijn onverwachte en avontuurlijke stijl.

  Gonzales maakt sokken voor mensen, alle mensen.

  productie & sustainability

  Veel is veranderd in de mode industrie sinds wij zijn begonnen met het verkopen van sokken uit onze garage in 2011. Toentertijd zochten wij een manier om ons creatief te uitten met een uniek en kleurrijk product en in dat opzicht is er niks veranderd.

  Maar opgroeien en meegroeien in deze industrie betekend je verantwoordelijk accepteren om je gehele process verantwoordelijk en sustainable te maken. Niet alleen simpelweg leuke sokken maken. Het is een process, maar de volgende stappen hebben we al genomen: 

  • Al het onnodige en overbodige plastic verwijderd van zendingen en verpakkingen 
  • Papier van onze verpakkingen gewijzigd naar recycled papier 
  • Begonnen met lokaal produceren in Italië 
  • Plastic in onze knopen aangepast naar recycled plastic 
  • Research gestart om met organic katoen te gaan produceren

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.