Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Electric
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Electric

  Filters
  Filters

  Electric

  Electric is een premium merk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zonnebrillen. Elke zonnebril wordt vervaardigt in Italie en ontworpen in California. Met zorgvuldige aandacht voor detail, het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van geavanceerde productieprocessen, omarmen we de rijke tradities van Italiaanse brillen productie. Deze benadering heeft het Italiaanse vakmanschap naar nieuwe hoogten getild en heeft geresulteerd in zonnebrillen die de perfecte balans bieden tussen stijl en functionaliteit. Het merk focust zich op duurzame productie, de beste kwaliteit en tijdloze modellen die unisex gedragen kunnen worden.

  Bij Electric zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze zonnebrillen dat we met trots een levenslange garantie bieden. Deze verbintenis verlengt niet alleen de levensduur van je favoriete accessoire, maar benadrukt ook onze toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid.

  Met Electric kies je niet alleen voor een top design, maar ook voor UV-bescherming van de beste kwaliteit. Onze zonnebrillen zijn je trouwe schild tegen schadelijke zonnestralen, zodat je met vertrouwen en stijl kunt genieten van je buiten avonturen.

  Veel zonnebrillen van Electric hebben gepolariseerde glazen. Deze glazen verminderen hinderlijke schitteringen en verhogen het contrast, waardoor je de wereld om je heen scherper en levendiger ziet. Of je nu op vakantie bent en geniet van de zonovergoten stranden, een sportieve uitdaging aangaat in de bergen, of jezelf onderdompelt in een festival, onze polariserende zonnebril is jouw ultieme gadget.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.