Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Korte Broeken

  Filters
  Filters

  Korte Broeken

  Wat is nou lekkerder dan in een warm land rondlopen in een korte broek, de zonnestralen schijnen dan niet alleen op je hoofd maar ook nog eens op de benen. Of in Nederland in de zomer na een heftige surfsessie een korte broek aandoen en een cocktail drinken op het strand. Lekkere situaties die vragen om een korte broek die lekker zit en er ook nog eens tof uitzien. Er zijn verschillende pasvormen beschikbaar zoals slim fit, straight fit en baggy fit modellen waardoor er voor iedereen een pasvorm bijzit die en lekker zit en ook nog eens goed staat. Ook zijn er verschillende stoffen en kleuren beschikbaar zoals denim stof, broeken met prints en egale kleuren. Bekijk hier het gehele assortiment korte broeken. Super handig zijn ook de zogenoemde “hybrid” broeken. Je kan ze dragen als zwembroek maar ook als gewone korte broek zonder dat iemand het doorheeft.

  Verschillende merken maken verschillende korte broeken zoals: Quiksilver, Hurley, RVCA en Volcom. Kom gerust langs in één van de shops om te kijken of de korte broek bij jou staat de medewerkers geven graag advies of jij de plak misslaat of er hip uitziet.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.