Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kan ik ruilen/retourneren?

  Ruilen en retourneren is mogelijk via ons retouradres of in één van onze winkels. Je online aankoop kun je binnen 14 dagen terugsturen. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:
  • Binnen 14 dagen vanaf 1 dag na ontvangst van de bestelling.
  • Bij voorkeur met een volledig ingevuld retourformulier. Download hier het Hart Beach retourformulier
  • Het artikel is compleet, niet gebruik, gedragen of beschadigd (passen mag wel), indien redelijkerwijs mogelijk.
  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Neem bij ruilen of retourneren in de winkel altijd de kassabon mee.
  • Voor online aankopen geldt: Niet goed? Geld terug!

  Ruil- en retourvoorwaarden winkel

  Je kan ervoor kiezen om artikelen te retourneren bij de Hart Beach Surfshop in Scheveningen. Bij het retourneren in de winkel dient de koper de orderbevestiging-mail en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Alleen de koper zoals vermeldt op het factuur is in staat om het aangeschafte product te retourneren. In het filiaal zal deze bevestiging worden ingenomen en worden voorzien van de soort en het nummer van het legitimatiebewijs van de koper, waarna de koper het bedrag ontvangt en moet tekenen voor ontvangst. Zonder geldig legitimatiebewijs worden producten niet retour genomen.


  Terugsturen naar het retouradres

  Stuur je bestelling binnen 14 dagen terug naar ons retouradres.

  Hart Beach Surfshop
  T.a.v. Klantenservice
  Vissershavenweg 55b
  2583 DL Den Haag
  The Netherlands

  Wanneer je de retourzending bij een postkantoor af geeft ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit altijd, hier kunnen we om vragen. Dit is jouw bewijs dat je iets hebt teruggestuurd.

  Retourkosten

  Retourkosten zijn voor de klant. Hebben wij een fout gemaakt en/of hebben we het verkeerde artikel opgestuurd, dan krijg je de gemaakte retourkosten teruggestort. Ontvang je van ons een beschadigd artikel? Ook dan vergoeden wij de gemaakte verzendkosten.


  Hart Beach retourformulier
  Bij alle retouren dient u een retourformulier mee te sturen. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je dit retourformulier zo volledig mogelijk in vult.

  Download het Hart Beach Retourformulier


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.