Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Lost
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Lost

  Filters
  Filters

  Lost

  Het merk Lost Surfboard begon in 1985 met de nu legendarische vormgever Matt Biolos en een stel schoolvrienden. Zij  startte met elkaar 'team-Lost' op waarin ze verschillende sporten gingen beoefenen zoals snowboarden op Mt. Baldy, skateboarden in Upland en surfen op Dana Point. Team Lost krabbelde hun naam op boeken, shirts en tafels en uiteindelijk werd een kledingmerk geboren.

  In 1987 begon Lost Head Shaper Matt Biolos met het schuren van surfplanken op dat moment was hij net klaar met de middelbare school. De naam "Mayhem" gebruikte Lost omdat het een ode aan het tweede model is dat hij ooit vorm gaf. Matt 'Mayhem' Biolos heeft 20 planken gevormd in zijn eerste jaar. Niet veel mensen bestelden nog boards uit 'Mayhem', dus om geld te verdienen, bleef hij surfplanken zandstralen en begon hij met ontwerpen van handgeschreven designs. Surfers zoals Christian Fletcher en Matt Archbold kregen verfopdrachten. Door samen te werken met enkele grote namen in de Californische scene, zoals Timmy Patterson, Jim Fuller, Terry Senate en Randy Sleigh en veel feedback te krijgen van topsurfers, kon zijn vormgevende vermogen zich ontwikkelen en van daaruit groeide Lost naar een wereldwijde fenomeen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.