Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Mc Tavish
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Mc Tavish

  Filters
  Filters

  McTavish

  McTavish Surfboards is een hoogwaardige surfboard-fabrikant gevestigd in Byron Bay, Australië. Het merk werd opgericht door Bob McTavish in 1962. McTavish Surfboards is al meer dan een halve eeuw een belangrijk onderdeel van het Australische en internationale surfplank productielandschap en op dit moment nog net zo relevant als het ooit was.

  Bob's zijn bijdragen aan surfdesign en cultuur vormen de basis waar het bij McTavish om draait: excellentie, opwinding, plezier en avontuur.

  Tot op de dag van vandaag is het McTavish-team trots op het bedrijf, dit komt omdat het bedrijf zich toelegt op kwaliteit en vakmanschap, met een klein, toegewijd team van ongeveer 20 mensen die werken in de Byron Bay-compound. De compound bestaat uit een fabriek, kantoren en een showroom met meer dan 200 nieuwe boards, evenals McTavish-merkkleding en -accessoires.

  Het personeel van McTavish is het meest ervaren team in het bouwen van australische surfplanken, waarvan vele al meer dan 20 jaar bij het bedrijf werken. Zij eten en slapen surfplanken, ze werken volgens een extreem hoge kwaliteitsstandaard en hun toewijding weerspiegelt zich in de reputatie van het McTavish-merk. McTavish produceert ook een reeks T-shirts, petjes en andere surfaccessoires, geïnspireerd op zowel de surfboards als de lokale omgeving.

  Bob McTavish:
  "McTavisch is super flexibel wat betreft ontwerp, wat betekent dat we ons kunnen aanpassen aan veranderingen en eisen die gesteld worden aan surfplanken, van vijf tot vijftien foot. Momenteel is er een 12-foot-model genaamd The Grace, wat een trimboard is, ontworpen voor sierlijk surfen, terwijl aan de andere kant, Ben McTavish het vijfvoetige Butterball-model heeft ontworpen, ontworpen om lucht in te ademen en plezier te hebben in alle soorten golven. Verandering houdt de dingen positief en interessant, dus staan ​​we altijd open voor nieuwe ideeën. We zijn van plan onze passie en liefde voor het rijden van golven en het ontwerpen van surfplanken nog tientallen jaren voort te zetten. ' 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.