Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Nixon
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Nixon

  Filters
  Filters

  Nixon

  Nixon

  Geboren in Californië aan de rand van de Stille Oceaan, maakt Nixon accessoires om te laten zien wie ze zijn en het leven te laten zien wat zij leven. Van herenhorloges en dameshorloges tot portefeuilles en andere accessoires die hen unieke gezichtspunt reflecteren, Nixon is begonnen met het doelgericht maken van producten. Ze werken dag en nacht met aandacht voor de kleine dingen zodat uw slimme horloge, klassiek uurwerk, skate-rugzak, reisaccessoires of misschien zelfs het horloge dat u bij uw volgende surftrip draagt ​​allemaal worden ondersteund met aangepast ontwerp, hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap voor het leven. 

  Gevoed door avonturen in de wijde omtrek, levert Nixon producten die voldoen aan uw behoeften in verschillende stressrijke werk- en speelomgevingen. Vanuit het perspectief van ons toegewijde team dragen we bij aan een uniforme expressie: door het team ontworpen, op maat gemaakte accessoires voor een goed leven. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.