Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Dames Wetsuit

  Je wilt een dames wetsuit kopen en bent op zoek naar een grote collectie en uitgebreide informatie, dan zit je goed bij Hart Beach Surfshop. Een dames wetsuit is belangrijk om lekker te kunnen surfen en daarom geven wij graag advies waar je het meeste op moet letten.

  Dames Wetsuit - Wat moet je weten?

  1: Welke maat heb ik nodig bij mijn dames wetsuit?

  Het is noodzakelijk dat een dames wetsuit goed aansluit en daarom is het heel belangrijk dat je de beste maat gaat kopen. Had je nog nooit een wetsuit en weet je niet zeker welke maat je hebt? Geen probleem! Bij elk product dat wijn in onze webwinkel aanbieden kun je een maat tabel vinden. Omdat de pasvorm bij elk merk dames wetsuit een beetje verschillend is moet je er goed op letten dat je de juiste maat bel bekijkt.

  2: Welke dikte heb ik nodig?

  De dikte van een wetsuit is heel belangrijk. Surf je in een wetsuit die helemaal niet voor dat seizoen geschikt is dan is de sessie snel niet meer leuk! Daarom is het belangrijk de juiste dikte te kiezen. Bij een wetsuit word de dikte aangegeven met 2 nummers - bijvoorbeeld 3'2. Dat betekend dat het neopreen aan de lichaam en de benen van de wetsuit 3mm dik is en dat het neopreen bij de armen 2mm dik is. Armen zijn altijd iets dunner dan de rest omdat deze minder snel koud worden en meer flexibiliteit om te pedellen nodig is. Een 3'2 is een zomer wetsuit en wordt aangeraden vanaf een water temperatuur vanaf 16 graden. Een 4'3 is een herfst-en lente wetsuit en word aangeraden voor water temperaturen tussen de 10-16 graden. Een 5'3 of dikker is een winter pak en is perfect voor alle water temperaturen onder de 10 graden.

  3: Waarom zijn er verschillende prijzen?

  Wetsuit verschillen in prijs. Sommige zijn maar 150 eur en andere kosten 500 eur. Waarom is er zo een groot verschil? Simpel gezegd: Hoe duurder een wetsuit is hoe flexibeler, beter afgesloten en warmer is de wetsuit. Vooral bij dikkere wetsuit is flexibiliteit belangrijk omdat deze wetsuit sowieso al best dik zijn. Natuurlijk zitten de heel flexibele pakken ook extra lekker en storen je helemaal niet meer tijdens het surfen.

  4: Moet ik nog op andere dingen letten?

  Wij raden aan om wetsuits van bekende surf merken te kopen omdat deze de wetsuits specifiek voor surfen hebben ontwikkeld. Vaak zijn deze wetsuits iets hoger geprijsd, maar dan weet je ook wat je krijgt!

  5: Advies nodig?

  Wij helpen je graag als je nog vragen hebt of wat advies nodig hebt. Wil je graag met een gespecialiseerde medewerker praten dan bel ons graag: 070 3545583 of stuur ons een mailtje: shop@hartbeach.nl  Check onze webshop voor jouw wetsuit hier.   

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.