Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vrijgezellenfeest op het strand

    Hier staat alles wat je moet weten voor een vrijgezellenfeestje op het strand.

    Vrijgezellenfeest op het strand | activiteiten en lekker eten

    VRIJGEZELLENFEEST OP HET STRAND
    Je Vrijgezellenfeest vieren met surf, barbecue en feest, de succesformule voor het perfecte vrijgezellenuitje in Scheveningen! Door de grote keus aan activiteiten geven we jou de mogelijkheid om je eigen onvergetelijke vrijgezellenfeest op het strand te vieren!

    Eindeloze opties voor jouw vrijgezellenfeest!
    Hier in Scheveningen kun je jouw perfecte vrijgezellenfeestje bij het strand organiseren! Bij Hart Beach hebben wij voor jullie verschillende arrangementen om jullie dag- en avonddeel tot een succes te maken! Neem bijvoorbeeld eerst een surfles van een van onze gediplomeerde instructeurs om na de surfles te genieten van een heerlijke barbecue of lunch. Onze unieke locatie biedt alle mogelijkheden aan om jouw vrijgezellenfeest op het strand zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hebben overdekte (warme) douches, kleedkamers maar je kunt ook heerlijk loungen op het terras of genieten van al het lekkers dat de keuken te bieden heeft in ons restaurant. En Scheveningen heeft nog veel meer voordelen! Zo kan je namelijk overdag eerst gaan surfen om vervolgens ‘s avonds in Las Vegas stijl uit te gaan in de casino’s en vervolgens een strandfeest te bezoeken.

    Reserveer en boek!
    Wacht niet te lang en vraag vrijblijvend een offerte aan of boek vandaag nog het perfecte vrijgezellenfeestje!
    Mail: [email protected]
    Telefonisch: 070 – 350 25 91

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.