Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vrijgezellenfeest Scheveningen

    Hierin kun je alle informatie vinden over een vrijgezellenfeest op Scheveningen.

    VRIJGEZELLENFEEST SCHEVENINGEN

    Zoek jij nog actieve of gezellige activiteiten om toe te voegen aan je vrijgezellenfeest met een strand thema in Scheveningen? Kom dan bij Hart Beach op het strand kijken! Ons pand heeft niet alleen een mega gezellig restaurant met een huiselijke surfvibe maar ook een grote surfschool waar we zowel surf- als sup lessen geven.

    Activiteiten

    Wil je surfen of suppen met je groep, dan krijgen jullie je eigen gecertificeerde privé instructeur! Kleed je om in de gescheiden & overdekte kleedkamers en neem een verfrissende douche na je les. Ga voor een hamburger of een gezonde sandwich met een smoothie in het restaurant of ga met z’n allen voor een bbq op het terras als het zonnetje lekker schijnt. Breid je vrijgezellenfeest uit met onze andere activiteiten zoals powerkiten of yoga op het strand, skate longboarden op de boulevard of ga creatief aan de slag door het maken van sieraden en tiki woodcarving.

    Wij regelen het voor je!

    Wil je enkel een lesje of activiteit boeken of de hele dag bij hart beach hangen: wij regelen het voor je! En Scheveningen heeft nog meer te bieden om je vrijgezellenfeest te laten slagen. Ga de avond door met de vele strandclub feestjes of casino’s en blijf overnachten in het hostel van Jorplace. Voor meer tips en informatie kan je altijd contact met ons opnemen!

    Reserveer en boek

    Vraag vrijblijvend een offerte en onze digitale folder voor jouw vrijgezellenfeest aan, check onze website. Natuurlijk kun je voor vragen ook altijd even bellen via 070- 350 25 91
    Mail: [email protected]
    Telefonisch: 070 – 350 25 91

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.