Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Nieuw! Scheveningen Surf Webcam

  Het is ons gelukt! Een van onze dromen is waar geworden en wij hebben eindelijk een haarscherpe Scheveningen Surf Webcam op het dak van onze surfschool staan!

  Onze full HD webcam levert haarscherpe beelden van de bekendste Scheveningse surf spots. De Noord, De Zuid, het Hoekje, voor Hart Beach, Het Paaltje, Windsurfers, Candy Point, de Keizer, Pizza Point, Sealife en de Pier!

  Waar kan ik de Scheveningen Surf Webcam vinden?

  Op onze website kan je bovenaan iedere pagina een up-to-date golf- en weersomstandigheden balk vinden. In dezelfde grijze balk staat ook het icoontje van de webcam weergegeven. Klik erop en je komt op onze webcam pagina terecht. Op deze pagina kan je de camera posities gemakkelijk veranderen door op jouw favoriete surfspot te klikken onder de video stream. Het veranderen van positie duurt gemiddeld 15 seconden. Wij wensen jullie veel plezier bij het gebruik van onze nieuwe Scheveningen Surf Webcam en hopen dat jullie nooit meer een mooie dag hoeven te missen!!! Cheers, de Hart Beach Crew!     


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.