Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Golfsurfen Scheveningen

  Halverwege de jaren tachtig openden we zelfs een surfschool op het strand. Rond die tijd experimenteerden ook de eerste locals met golfsurfen, waarna steeds meer surfers het water ingingen. En waar kon én kan dat beter dan in Scheveningen...

  Surfschool op het strand

  .. de ligging van de zee, bovendien maakt het havenhoofd en de golfbrekers  van dit oude vissersdorp de ideale locatie om te golfsurfen. Dus ook de relaxte lifestyle draagt daar nog altijd aan bij dus kom snel de sfeer proeven en plan een bezoekje aan Scheveningen.   

  Hart Beach en de geweldige locatie 

  Kortom: mocht je geïnteresseerd zijn in golfsurfen Scheveningen is dan met zijn unieke ligging, bereikbaarheid en surfcultuur zeker de moeite waard om te bezoeken. We zijn het gehele jaar door geopend dus dat betekent dat je zelfs in de winter aan je surfskills kan werken. Wil je meer informatie over surflessen, wetsuits en surfboards, neem dan contact op met de surfshop in de haven of de surfschool aan het strand. Klik hier dan voor adresgegevens en openingstijden. 

  Praktische informatie

  Duur : 2 uur Locatie: Scheveningen Meenemen naar de surfles: Zwemkleding, handdoek & BIG SMILE Interesse of info aanvragen? Mail: [email protected] Telefonisch: 070 – 350 25 91

  Klik hier voor al onze Lessen:
  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.