Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kinderfeestje Den Haag

  Het is altijd een feest om op het strand te spelen en in de zee te zijn, dus een kinderfeestje Den Haag kan je het beste organiseren bij Hart Beach Quiksilver Surfschool en Events.

  Mogelijkheden Kinderfeestje

  Je hoeft natuurlijk niet perse te gaan surfen, je kan ook gaan slacklinen, skate longboarden, indoboarden of je laten verassen door ons met de Hart Beach Games. Kinderen die in het bezit zijn van een zwemdiploma A kunnen meedoen met een surfles. Voor de jongste kinderen hebben we de “Little Hart Beach Games” waar ze kleintjes onder andere kunnen kiezen uit een piraten speurtocht.  Een ding is zeker; als je uitgespeeld bent met je kinderfeestje in Den Haag kan er een heerlijke maaltijd voor je klaarstaan. We hebben van alles op ons menu staan, maar je kan ook kiezen voor een BBQ natuurlijk! Voor ons draait het er in ieder geval om dat jij plezier hebt met je kinderfeestje, en met behulp van Hart Beach Surfschool in Scheveningen moet dat zeker lukken! Dus wacht niet langer en bezorg jezelf een spetterende tijd aan het strand.   

  Interesse of info aanvragen?

  Mail: surfschool@hartbeach.nl Telefonisch: 070 – 350 25 91

  Klik hier voor al onze Kinderfeestjes:


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.