Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Family Surf Camps

  Al tientallen jaren organiseren wij met veel plezier surfcamps voor kinderen in schoolvakanties. In de herfstvakantie 2019 organiseren we iets nieuws: Family Surf Camps. Review Onno (kind) & Erik (papa): Onno en ik vonden het een geweldig uitje! Jullie locatie is sfeervol, de pakken zijn goed, ontbijt en lunch waren erg lekker, we hadden geluk met golven, de lessen waren goed en leuk. Voor Onno hadden ze wat langer mogen duren, voor mij waren ze precies lang genoeg... De vrije middag op dinsdag hebben we besteed aan het Omniversum. Het hotel was op zich prima. Wij hebben een fiets gehuurd en zo Scheveningen verkend. Dit was een leuke toevoeging. Misschien ook een idee voor jullie om aan te bieden, evt in samenwerking met een fietsverhuurder. Misschien was het met meer aanmeldingen en een verblijf om de hoek ook gezellig geweest, zodat volwassenen 's avonds met elkaar nog wat kunnen zitten terwijl de kinderen slapen. Maar dat hoop ik voor jullie volgende keer. Voor ons was het nu een leuk avontuur om zo te leren surfen en we komen graag een keer terug!

  3 dagen surfen samen met gezin; leuker wordt het niet! Surfcamps zijn zo leuk omdat je in een paar dagen tijd leert surfen. Family Surf Camps bieden nog iets extra’s, samen surfen met je gezin en overnachten in het enige echte surfhostel van Scheveningen: Jorplace.

  Family Surf Camp is een actieve minivakantie in eigen land waarbij je, naast de mogelijkheid tot heel veel surfen, ook vrije tijd hebt om Scheveningen of de stad Den Haag te verkennen (inclusief discountvouchers voor attracties/musea).

  Come join us! Check de data van de surfcamps op www.hartbeach.nl en schrijf je snel in want er is plek voor een beperkt aantal gezinnen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.